Българското правителство изненадващо обяви, че изпраща 50 български военни в

...
Българското правителство изненадващо обяви, че изпраща 50 български военни в
Коментари Харесай

България спешно изпраща 50 военни за странна операция на НАТО в Косово

Българското държавно управление изненадващо разгласи, че изпраща 50 български военни в Косово за странна интервенция на НАТО, за която категорично е набито, че е небойна и е обвързвана с Афганистан.

От  стана ясно и че това е станало доста незабавно, откакто се е наложило през днешния ден българското държавно управление да приема изключително решение. " Министерският съвет на Република България одобри през днешния ден, 27 август, решение за разрешаване на присъединяване на военнослужещи от Въоръжените сили на Република България в небойна интервенция на НАТО на територията на Република Косово по подкрепяне на евакуацията на избрани афганистански жители ", написа в известието. В него се показва, че " с това решение Въоръжените сили на Република България ще допринесат към небойната интервенция на НАТО с до 50 военнослужещи ". 
Натъртено е, че българският принос " със сили и средства е в поддръжка на взаимните старания на Алианса за справяне с бежанската и филантропична рецесия, зародила вследствие на събитията в Афганистан ".

От известието въобще не излиза наяве какв постанова интервенция и то на НАТО, както и какво постанова присъединяване на български военни откакто наоколо е натовска Албания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР