Българското дружество за защита на птиците кани всички деца в

...
Българското дружество за защита на птиците кани всички деца в
Коментари Харесай

Българското дружество за защита на птиците обявява конкурс за детска рисунка

Българското сдружение за отбрана на птиците кани всички деца в учебна и предучилищна възраст да вземат участие в състезанието за рисунка „ Ние рисуваме врабчета “. Нарисувайте врабчетата по този начин, както ги виждате, и ни изпратете рисунката си. Споделете с приятелите си, че участвате в състезанието и ги поканете да се включат и те.

Изпращайте рисунките с име, възраст, телефон и адрес си до 8 април на адрес 1111 София, п.к. 50. Резултатите ще бъдат известни до 20 април и ще бъдат оповестени на.

“Жури ще избере 20 рисунки, чиито създатели ще получат копие от специфичното издание на „ Ние, врабчетата “ на Йордан Радичков в поддръжка на акцията " Ние броим врабчетата ". ”

Научете повече за врабчетата и вижте техни фотоси на. А откакто се научите да ги разпознавате, включете се и в акцията " Ние броим врабчетата ".

Симпатични и пухкави, щури и задружни, другари на индивида и градски жители, тези дребни птици съпътстват живота на хората от 10 000 години. Сега обаче те имат потребност от нашата помощ, с цел да оцелеят. Българско дружество за защита на птиците провежда " Ние броим врабчетата ", с цел да разберем какво се случва с трите най-разпространени типа у нас – домашно, полско и испанско врабче. Вижте повече на и се включете в броенето на 8 април от 9 до 12 часа като отделите единствено 10 минути.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР