Българско лято спокойно ще влезе в парламента. Целта е да

...
Българско лято спокойно ще влезе в парламента. Целта е да
Коментари Харесай

Васил Божков: Партията на Слави вече не му принадлежи

" " Българско лято " умерено ще влезе в Народното събрание. Целта е да сме първа политическа мощ, или най-малко във първите три най-малко. Така че гласът ви няма да изгори. Слави направи партия, реализира висок резултат. А дали тази партия е негова? Имам опасения, че партията на Слави към този момент не принадлежи на Слави. "

Това декларира в ново видео във Facebook Васил Божков от Дубай. Кадрите демонстрират изказване на Божков пред деятели на неговата партия " Българско лято " от Перник и предизборни събития, проведени от тях.

" Всички ги е боязън от нас, тъй като сме единствените, които ще донесем смяна. Ще се одобри закон за физическия банкрут на жителите, с цел да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та ", споделя още предприемачът, който е с 18 обвинявания от прокуратурата.

" Полицаите би трябвало да съблюдават най-строго законите. Ще създадем заплащането им по-високо, само че наказванията при нарушение на закона по-тежки. Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна. Който съблюдава законите, ще бъде недостижим ", декларира още Васил Божков.

Вчера, още веднъж във Facebook, той направи изненадващо самопризнание:

" Преди да отпътува, със Слави започнахме забавен диалог за бъдещето на България в офиса ми. "

" Поради стеклите се условия, предлагам да приключим този диалог обществено. Готов съм да го проведем в границите на идната седмица ", написа още Божков.

" Бойко към този момент го каних на спор. Скри се. Ако е набрал храброст - поканата е в действие ", написа още Васил Божков, който стои зад плана на партия " Българско лято " и е лидер на две листи.

Преди към две седмици Божков разгласи, че ще се върне в България най-късно няколко дни след изборите, само че е изцяло допустимо да стане още преди изборите. Той не посочи по кое време тъкмо от съображения за сигурност.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР