Българският спорт отново ни даде поводи за национална гордост. На

...
Българският спорт отново ни даде поводи за национална гордост. На
Коментари Харесай

Спортът ни е жив! Елегантен и висок

Българският спорт още веднъж ни даде мотиви за национална горделивост. На пук на всичко, което тормози страната през последните месеци, родните състезатели покоряват връх след връх и са част от най-престижните борби на интернационалните терени. И ги печелят…
Двама българи играха край в най-силното волейболно състезание на света – италианското. Титлата подвигна ветеранът Матей Казийски, само че бъдещето е пред феноменалния наследник на Владимир Николов – 19-годишния Александър. А неговият 16-годишен брат Симеон също към този момент прави уверени стъпки в мъжкия ни волейбол с екипа на Левски.



Тази вечер за пръв път българин ще играе в настоящия формат на най-силното баскетболно съревнование в Европа. Александър Везенков ще спори за трофея в Евролигата, като към този момент беше определен за най-полезен състезател в постоянния сезон на шампионата.
Момичетата от националния тим по художествена гимнастика пък направиха възторг на Европейското състезание в Баку и обраха отборните и самостоятелни трофеи.
Така българският спорт още веднъж сподели, че е жив! Елегантен и висок…

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР