Българският шампион Стоян Копривленски тренира със звездата на световния кикбокс

...
Българският шампион Стоян Копривленски тренира със звездата на световния кикбокс
Коментари Харесай

Шампионът Ни Стоян Копривленски Тренира Със Световна Супер Звезда

Българският първенец Стоян Копривленски тренира със звездата на международния кикбокс Бадр Хари. Бургаският войник е в Холандия от 3 дни. Той ще се готви за идната си борба в Mike’s gym при фамозния експерт Майк Пасение, който е треньор и на Бадр Хари.

„ Голяма мотивация е да имаш в тима си легенда като Бадр. Той от време на време просто гледа тренировката в профил, само че и това е изцяло задоволително, защото ни оказва помощ с доста скъпи препоръки от богатия си опит “, съобщи Копривленски извънредно за Флагман.бг.

Следващият мач на най-хубавия ни кикбоксьор ще бъде на 24-ти февруари във Франция. Копривленски ще се изправи против локалния любим Матю Маскуле на галавечерта „ Fighting Edition “.

Междувременно българинът се изкачи до номер 3 в ранглистата в категория до 70 кг на най-престижната кикбокс верига в света „ Glory “. Постижението е историческо за България, като досега нито един роден войник не е успявал да стигне толкоз високо в класирането. В края на годината бургазлията победи безапелационно на претендентския шампионат на „Glory 49“ и събра актив от 354 точки. (ВИЖ ТУК)

Шампион в категорията е тайландецът Ситичай, а първи е съотборникът на Копривленски – Крисчън Бая, който е с 470 точки. Пред Копривленски е още белгиецът Марат Григорян, който има 454 точки.

След сутришната подготовка с @badrhariofficial в @officialmikesgym. #glorykickboxing

Публикация, споделена от STOYAN KOPRIVLENSKI (@koprivlenski1) на Яну 19, 2018 в 1:53 PST
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР