Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва

...
Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва
Коментари Харесай

Нашият Джорджи и тв звездата Дарси Силва се разделят

Българският риалити воин Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва са пред разлъка, написа HotArena. Това се загатва в филмов откъс на новия сезон на предаването, в което двамата вземат участие и пред камерите демонстрират интимни връзки.

Георги Русев, както е същинското име на нашенеца, към този момент няколко месеца взе участие в предаване на телевизия Ти Ел Си, което наблюдава живота на русокосите близначки с големи гърди Дарси и Стейси. Българинът е благоприятен за Дарси от края на предходната година, само че в този момент връзките им са под огромна въпросителна. Новите епизоди на риалити шоуто стартират през лятото, като на фрагменти се вижда, че любовта сред Джорджи и Дарси не върви по вода. Двамата си подвигат кавги на обществени места, русокоската се разплаква и се нанасят тежки обвинявания.

" Искам да съм сигурна, че си с Дарси поради любовта и огромното ѝ сърце, не поради огромния ѝ портфейл ", споделя сестрата Стейси непосредствено в очите на Русев. А Дарси безмълвно се съгласява и го изпива с взор по какъв начин ще реагира. От думите Джорджи побеснява и стартира да крещи, без да се тормози, че са в заведение и другите хора чуват препирнята им.

" Аз си нямам възрастен спонсор, който да ми дава пари. Нямам си никого ", избухва българинът, като не излиза наяве дали не е хванал обичаната си с богат ухажор, или става въпрос за остаряла история. " Кажи ми за какво си в Америка, кажи ми ", отвръща на собствен ред русокоската в различен скандал, при който изпада в нервност.

" Имаме сложни времена с Джорджи ", признава Дарси, откакто се е поуспокоила от следващата препирня сред годениците. Предвид показаните фрагменти почитатели са безапелационни, че раздялата сред двамата е неизбежна и на това ще заложат продуцентите в новия сезон. Нещо повече - Джорджи се свързва с бивше гадже на Дарси и беседват онлайн. За какво тъкмо не излиза наяве, само че евентуално ще има тежки разкрития и сълзи, допускат тв фенове. Проблем в връзките им е и огромната разлика във възрастта - той е на 33 години, а тя е на 46 години, написа роден таблоид,ццитиран от Флагман.бг.

Българинът размени в леглото на Дарси друга звезда на Ти Ел Си - Том Брукс. Двамата се разделиха с величествен скандал преди време и не престават да са в неприятни връзки. Това си проличава и по непрекъснатите им нападки един към различен даже на екрана на шоуто. Българинът, който е приключил Висшето транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков ", от години се подвизава зад океана. Там той гради сполучлива кариера като модел. Дефилирал е на ревютата на куп известни дизайнери. За някои от тях е снимал и рекламни фотосесии. Има и няколко корици на списания. Освен това е сертифициран теляк. И очевидно се оправя чудесно в тази област. Сред клиентите му са куп американски звезди. Една от тях е певицата, актриса и някогашна Мис Америка Ванеса Уилямс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР