Българският президент идва да изпробва един „Рафал“ във Въздушна база

...
Българският президент идва да изпробва един „Рафал“ във Въздушна база
Коментари Харесай

"L"Union" с гореща прогноза за това, с което президентът Радев ще шашардиса французите днес на прочутото военно летище край Сен-Дизие

" Българският президент идва да тества един „ Рафал “ във Въздушна база 113. Едно извънредно и може би обещаващо посещаване за продажбите на този високо оценен френски военен изтребител “, това написа Шарл-Анри Рафен в „ L'Union” за пробния полет на Румен Радев през днешния ден на фамозното военно летище край Сен-Дизие в Североизточна Франция. По-долу следва целият текст:

" Един фамозен посетител се чака на авиобазата в Сен-Дизие. Българският държавен глава Румен Радев, който бе на публично посещаване в Елисейския замък в понеделник , ще се приземи във Ватри в сряда сутринта, преди да отиде в ВА 113, за да извърши самичък експериментален полет с „ Рафал “ .

Специален ескорт ще ескортира президента на Република България до въздушната база, където този професионален военен водач (54 г.) ще поеме командването на фамозния френски изтребител.

И въпреки, че на място не се чака нито един член на френското държавно управление, вероятността на една бъдеща продажба не трябва да се изключва.

Според нашите информации Румен Радев, който нормално е по-свикнал с съветските военни пазари, би желал обновяването на своята въздушна флота. Една опция за френския „ Рафал “? ", написа изданието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР