Българският полузащитник Антони Иванов направи много силен мач за Университатя

...
Българският полузащитник Антони Иванов направи много силен мач за Университатя
Коментари Харесай

Антони Иванов с много силен мач за Университатя

Българският полузащитник Антони Иванов направи доста мощен мач за Университатя (Крайова), само че тимът не съумя да стигне до освен това от 0:0 при гостуването на новака в румънската Лига 1 Академика (Клинчени). Той стартира като титуляр и остана на терена 83 минути, като за това време покри голям периметър и подаде два чудесни паса, пропилени от съотборниците му. Смяната на българина Карлос Фортес пък можеше да донесе триумфа на Университатя, само че в 90-ата минута на мача изпусна от чиста позиция.

Иванов преди почивката сътвори една добра офанзива в края на първото полувреме, както и при започване на второто полувреме, само че неговите съотборници не нападнаха топката в наказателното поле и вратарят на домакините улови. Една от най-чистите благоприятни условия на Университатя (Крайова) пристигна отново от българския плеймейкър, само че Михай Балъша изпрати топката отвън вратата в 79-ата минута.

След мача Университатя Крайова резервира 3-ото си място в румънското състезание с 24 точки, само че това е трети следващ дуел без победа. ЧФР Клуж с 27 точки от 13 мача или една среща по-малко, следва Виторул (Констанца) с 25. Академика (Клинчени) пък изигра първия си мач на своя стадион, който най-сетне беше лицензиран, само че е предпоследното 13-о място с 11 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР