Българският национален отбор по футбол ще се изправи срещу Гибралтар

...
Българският национален отбор по футбол ще се изправи срещу Гибралтар
Коментари Харесай

„Лъвовете“ ще опитат да надигнат глава срещу Гибралтар

Българският народен тим по футбол ще се изправи против Гибралтар в мач от Лигата на нациите в четвъртък от 21:45 часа. " Лъвовете " гостуват на футболното джудже в третия си мач от шампионата, откакто предходната седмица записаха тъждество със Северна Македония и тежка загуба от Грузия в Разград .
През ноември 2020 нашите реализираха типичен триумф над гибралтарците в контрола.
Именно унизителното проваляне от грузинците с 2:5 на " Хювефарма Арена " докара до оставката на селекционера Ясен Петров и съществени катаклизми в националния тим. Поради това против Гибралтар отпред на България ще застане спортният шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо, който ще води отбора и при гостуването на Грузия в неделя, след което ще бъде назначен непрекъснат треньор.

България на процедура загуби шансове да се бори за първото място в своята група и вероятно класиране за Евро 2024 през Лигата на нациите, само че въпреки всичко ще търси наложителна победа над новобранеца Гибралтар, който към момента няма извоювана точка. Лидер в групата е отборът на Грузия с шест точки, до момента в който Северна Македония е на втора позиция с две точки по-малко.

След гостуването на Гибралтар за България следва аудиенция на Грузия на 12 юни, неделя, от 19:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР