Българският национал Кирил Десподов говори пред bTV. Той коментира разликата

...
Българският национал Кирил Десподов говори пред bTV. Той коментира разликата
Коментари Харесай

Десподов: Не може да сравняваме Серия А с България, там тренират наистина много

Българският национал Кирил Десподов приказва пред bTV. Той разяснява разликата сред футбола в България и този в Италия и Австрия. 23-годишният национал разкри задачата, която си е бил сложил при преотстъпването в Щурм.
 Десподов е решен да се потвърди в Серия " А " " Много хора споделят, че би трябвало да мислим мач за мач. Аз също съм го казвал, само че разбрах, че не е единствено мач за мач... аз отидох за в Австрия. Целта ми беше да покажа, че би трябвало да играя в по-голямо пъвенство, заслужавам да ми се даде късмет. Мисля, че реализирах положителни резултати, вкарах най-вече голове в тима, най-вече асистенции, а не съм нападател, крило съм. ", стартира описа си родният национал.

" Хора от Каляри пристигнаха декември месец, преди да приключи полусезонът и бяха доста удовлетворени от мен. Те бяха една седмица с мен, гледаха тренировките, гледаха два мача. Разговаряха с мен, и с Щурм.

" Не може да съпоставяме Серия " А " с България. Там упражняват в действителност доста, тренировките са доста динамични, няма обстановки от сорта като " Дай да пием вода в този момент по-късно упражнение ". Те влизат от упражнение в упражнение непосредствено. Ако тренировката би трябвало да бъде един час, тя е един час. Не се губи време ".
 АЕК с интерес към Десподов " Всички са експерти, и самото поведение им е по-различно, няма го това да те гледат изкривено. В Италия всички са доста усмихнати, идват на подготовка, пуска се музика незабавно, всички са с въодушевление. Самата конюнктура те подготвя да се чувстваш огромен футболист ", безапелационен бе той.

" В Австрия мога да ти кажа какво оцених. Оцених спокойствието. Негативният край, който направихме - веднъж не ми се случи да пристигна някой и да ми каже нещо за мачове, както в случай че бях в България и това нещо се случваше в България - всеки мач да те бият, толкоз доста загуби - тук несъмнено нямаше да можем да излезнем. "
 България - Чехия част I @@@
" Аз не се окайвам, само че тук множеството хора не се преценяват. В Италия... там са луди за футбол. Излизаш да вечеряш и 20 индивида са те спрели, даже и да не си играещ футболист, да не си титуляр, всички знаят футболистите. "

" Промених си напълно мисленето, когато отпътувах в чужбина. Аз към този момент съм освен експерт на терена, а и отвън терена. Обръщам внимание на всяко едно нещо, на обществени мрежи, на безусловно всичко, тъй като мисля, че това е толкоз значимо, колкото е значимо и на терена”, приключи Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР