Българският национал Илиан Илиев-младши не влиза в плановете на Аполон

...
Българският национал Илиан Илиев-младши не влиза в плановете на Аполон
Коментари Харесай

Аполон иска да се раздели с Илиан Илиев - младши

Българският национал Илиан Илиев-младши не влиза в проектите на Аполон (Лимасол) и за идващия сезон, твърди изданието " Протатлима ".

Атакуващият халф има контракт с кипърския първокласен клуб до лятото на 2025 година, само че е малко евентуално да получи късмет за изява в състава на " бяло-сините ".

Илиев-младши сега играе като преотстъпен в родния си Черно море от февруари до края на акцията в Първа лига, откакто преди този момент изкара шест месеца като преотстъпен в гръцкиая АЕ Кифисия.

" Протатлима " акцентира, че 24-годишният халф се състезава при варненци под управлението на татко си Илиан Илиев, който е и народен селекционер на България, а в случай че от Аполон дадат зелена светлина и не усилят финансовите си искания за играча, то по всяка възможност двамата ще продължат да работят дружно и през идния сезон.

Варненецът мина в Аполон през лятото на 2021 година за сумата от 360 хиляди евро от Черно море. Още в дебютния си сезон оказа помощ на кипърците да завоюват купата, записвайки 25 срещи в шампионата с гол и асистенция. В следствие той последователно загуби титулярното си място в тима от Лимасол за който изигра последния си 52-и мач в края на май предходната година.
 Илиан Илиев - младши: Колективът е доста мощен и това ни оказва помощ да печелим
Илиан Илиев - младши: Колективът е доста мощен и това ни оказва помощ да печелим

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР