Българският национал Александър Везенков завърши с 3 точки при категоричната

...
Българският национал Александър Везенков завърши с 3 точки при категоричната
Коментари Харесай

Везенков се разписа от тройката при убедителен успех на Сакраменто над Юта

Българският национал Александър Везенков приключи с 3 точки при безапелационната победа на неговия Сакраменто Кингс над Юта Джаз със 125:104 вкъщи в поредна среща от Националната баскетболна асоциация (НБА).


Саша означи единствените си точки в зала " Голдън 1 Сентър " в Сакраменто зад арката, като добави четири битки и две асистенции към статистиката си за малко над 11 минути на паркета.

Над всички за спечелилите бе Кийгън Мъри, който избухна с 47 точки, като наниза цели 12 тройки от едвам 15 опита - Мъри добави и осем битки, две завършващи подавания и две откраднати топки. На косъм от трипъл-дабъл и съвсем съвършен при стрелбата от полето остана Домантас Сабонис - литовският център се регистрира с 20 пункта, 10 овладени топки и осем асистенции. С 18 точки приключи Малик Монк, а 16 и 11 за " кралете " прибавиха надлежно Харисън Барнс и Кевин Хюртер.

За " джазмените " Колин Секстън бе най-резултатен с 28 точки, а с 18 способства Лаури Марканен. По 12 пункта от пейката осъществиха Тейлън Хортън-Тъкър и Тейлър Хендрикс, а с 11 се регистрира Крис Дън, само че макар напъните им, Джаз не съумяха да се опълчват на калифорнийския си противник.

С успеха си, която е втора поредна, Кингс резервираха петата си позиция в Западната конференция с баланс 15-9, до момента в който Юта е на нежеланото 12-о място в същата конференция с девет триумфа и 17 провали. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР