Българският национал Александър Везенков прави изключително силен сезон с екипа

...
Българският национал Александър Везенков прави изключително силен сезон с екипа
Коментари Харесай

В Гърция: Везенков е попадението на сезона за Олимпиакос

Българският национал Александър Везенков прави извънредно мощен сезон с екипа на гръцкия гранд Олимпиакос и приковава вниманието както на почитателите на баскетбола, по този начин и на медиите в южната ни съседка. Анализаторите не стопират да хвалят баскетболната ни звезда, като още веднъж намесиха името на 206-сантиметровото крило в следващия си коментар. В материал за развиването на сезона за Олимпиакос на уеб страницата gazzetta.gr се разяснява и наличието на Везенков в състава, както и какъв брой значим е той за тима на Йоргос Барцокас.

" Олимпиакос не реализира задачите си тази година, само че сигурно от заключенията могат да се извадят и позитиви. Негативната серия на гръцкия тим го отдалечи от плейофите в Евролигата, само че имаше и положителни моменти от няколко играчи, които демонстрираха, че могат да станат тези, от които се нуждае техният треньор, за новия сезон.

Разбира се, Костас Слукас беше най-хубавият състезател на тима. Именно за това той се завърна в Гърция и Олимпиакос, с цел да поеме тази роля.

Веднага след него се подрежда Шакил МакКисик, който потвърди, че е значим за „ червено-белите “. Американецът възобнови контракта си, тимът има вяра в него и той е подготвен да поеме ролята си. Той демонстрира пристрастеност, има воля, гори в баскетбола.

Хасан Мартин е друга основна фигура в състава на Йоргос Барцокас. Американецът се контузи и нямаше шанс да довърши сезона, откакто се подложи на интервенция, само че той сподели, че може да помогне доста на тима си. В по-голямата си част тази година той сподели доста добра игра и се бореше с цялото си сърце.

Този квартет явно се затваря със Саша Везенков. Попадението на сезона за Олимпиакос. Баскетболистът наподобява като прероден този сезон. Той е необикновен, прави невероятни неща от двете страни на игрището и заслужава цялото самопризнание, което получава. Везенков е трансформирал логиката на психиката си, в този момент е нужен на тима си. “, проучват гръцките медии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР