Българският нападател Милчо Ангелов най-вероятно ще смени отбора в румънското

...
Българският нападател Милчо Ангелов най-вероятно ще смени отбора в румънското
Коментари Харесай

Българин по всяка вероятност ще смени отбора в Румъния

Българският нападател Милчо Ангелов най-вероятно ще смени тима в румънското състезание през зимата. 27-годишният футболист сега играе за Брашов във втора дивизия, само че мощното му показване ще му обезпечи трансфер в елита на Румъния.

Интерес към него демонстрират два тима. Това са Киндия (Търговище) и Арджеш (Питещ), където може да се събере с Мартин Райнов. Киндия навъртя три следващи победи, само че към момента е на предпоследното 15-о място. Арджеш през лятото се укрепи с мадагаскарския нападател Дориан Бертран, който започва с два гола, само че от този момент не може да откри пътя към мрежата. Така Арджеш е един от тимовете с най-слаба офанзива и треньорът Константин Шумахер търси хора, които да се приспособяват елементарно.

През този сезон Ангелов има 11 мача, 1 гол и 3 асистенции, а Брашов е 11-и от 20 тима в класирането след 10 кръга. Миналата година той дойде по средата на сезона в Брашов и с 6-те си гола оказа помощ на тима да резервира мястото си в румънското второ равнище. Юношата на Черноморец дойде в Румъния от Царско село, а преди този момент е носил екипите на Литекс, ЦСКА-София, Славия и Етър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР