Българският комедиен сериал „Татковци“ се завръща в ефира на bTV

...
Българският комедиен сериал „Татковци“ се завръща в ефира на bTV
Коментари Харесай

Татковци се завръща с нови епизоди от понеделник

Българският комедиен сериал „ Татковци “ се завръща в ефира на bTV с премиерни епизоди от понеделник (6 юни). Зрителите ще могат да проследят новите инциденти, пред които ще се изправят обичаните „ бащи “ Алекс, Радо, Тодор и Слави, от понеделник до четвъртък от 21:00 ч.
`

В последните излъчени епизоди от „ Татковци “ феновете станаха очевидци на дълго чаканото „ осъзнаване “ на Алекс, че е влюбен в Еми, и опитите му да си проправи път към сърцето ѝ, за което към този момент има противник в лицето на Дани. Тодор се изправи в борба за попечителството над личната си щерка Кики, а Радо съумя да изкара отвън релси патологично ревностната Жени, откакто се сближи с треньорката по танци Лити. Докато Слави се понесе на вихъра на любовта с Чучи, спорът сред Галя и дъщерята на новия ѝ обичан Филип – Вени, се задълбочи още повече. Тийнейджърката сложи ултиматум на татко си да избира сред нея и майката на Христо.
`

В новите епизоди на „ Татковци “ предстоят обрати, които несъмнено няма да оставят феновете безразлични. Каква ще е повода Алекс да уволни Дани, по какъв начин ще реагира Нико, когато види Галя да се целува с треньора му, какъв ще е мотивът за първата целувка сред Алекс и Еми и по какъв начин ще приключи делото за попечителството над Кики, феновете ще схванат в новите премиерни епизоди на „ Татковци “ от 6 юни, от понеделник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.
`

За „ Татковци “:

Едновременно настоящ и смешен, сериалът съставлява пресен прочит на концепцията за бащинството и за фамилията в модерния свят. Историята наблюдава животите на четирима татковци с друг обществен, фамилен и житейски статус. В функциите на модерните бащи се превъплъщават едни от най-хубавите и настоящи наши артисти Филип Буков (в ролята на Алекс), Стоян Дойчев (в ролята на Радо), Павел Иванов (в ролята на Тодор) и Христо Пъдев (в ролята на Слави), а героите им без подозрение се трансфораха в любимци на аудиторията.

Ролите на дамите, които сполучливо объркват живота на четиримата другари, са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова. Децата, за чието внимание, обич и почитание се борят четиримата „ бащи “, са изиграни от Филип Николов, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев и Ая Алексиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР