Българският футболен съюз очаква отговор от УЕФА за предстоящия изключително

...
Българският футболен съюз очаква отговор от УЕФА за предстоящия изключително
Коментари Харесай

БФС чака отговор от УЕФА за плейофа с Унгария

Българският футболен съюз чака отговор от УЕФА за идния извънредно значим полуфинален плейоф за класиране на Евро 2020 против Унгария. Мачът е по стратегия на 26 март на " Васил Левски ", само че към днешна дата не е ясно дали ще се състои. От през вчерашния ден стадионите и спортните зали у нас са затворени за последователи като предварителна защита против разпространението на ковид.

БФС краткотрайно прекрати продажбата на билети за дуела. Не е изключено срещата, която може да приближи България на един мач от Евро 2020, да се играе пред празни трибуни. Очаква се решението на УЕФА. Европейската футболна централа умува и върху още един проблем, който мощно вълнува футболните ентусиасти. Евро 2020 също е под сериозна въпросителна.

Натискът върху УЕФА от страна на футболните федерации за отлагането на шампионата на Стария континент се ускорява. " Тутоспорт " осведоми, че съвсем всички федерации са срещу провеждането на огромния конгрес при сегашната тежка конюнктура поради върлуващия ковид, който потегли от Китай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР