Българският футболен съюз използва възможността да благодари на феновете на

...
Българският футболен съюз използва възможността да благодари на феновете на
Коментари Харесай

Билетите за мача България – Грузия са в продажба в цялата страна

Българският футболен съюз употребява опцията да благодари на почитателите на националния тим за горещата и безрезервна поддръжка по време на първия дуел от Лигата на нациите против Северна Македония на ст. „ Лудогорец Арена “ в Разград.

Призоваваме последователите да поддържат момчетата на Ясен Петров и в идващия значим дуел – на 5 юни от 21:45 ч. против Грузия още веднъж в Разград. Билетите за мача са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim – офисите на компанията, всички бензиностанции OMV в страната, магазини Technopolis, магазини Orange, всички клонове на Български пощи, в билетния център в Разград,.

Призоваваме почитателите на България да се снабдят с билети допустимо най-рано, с цел да си подсигуряват място на стадиона. Пропуските за мача против Грузия са персонализирани и не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

Цените на билетите са както следва:

Сектор А – 18 лева
Сектор Б – 12 лева
Сектор В – 24 лева
ВИП билет – 60 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията VIVACOM не престават и една от най-успешните си взаимни начинания – планът „ Семеен бранш “. Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цели – възрастният купува билет на действителната му цена (18 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР