Българският бизнес трябва да се подпомага. Държавата трябва да създава

...
Българският бизнес трябва да се подпомага. Държавата трябва да създава
Коментари Харесай

Ген. Стефан Янев: Държавата трябва да подкрепя българския би...

Българският бизнес би трябвало да се подкрепя. Държавата би трябвало да основава рамка от правила и държание, което да е в поддръжка на българския бизнес и неговото развиване. Това разяснява под тепетата някогашният длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев - лидер на листата в Пловдив - град на коалиция " Български напредък ".

Той и част от екипа му участваха на формалното разкриване на 76-ия Технически панаир, който започва през днешния ден в Пловдив.



Генерал Янев е безапелационен, че страната би трябвало да подкрепя вложенията и откриването на нови работни места в промишлеността, които да са с висока добавена стойност. Тоест там, където е допустимо бизнесът да дава по-голямо възнаграждение, което е атрактивно освен за хората с специалности и насъбран опит, само че и за младежите, които занапред ще се развиват и профилират в дадени браншове.

Дори и чисто в демографски проект – да основават фамилии, да отглеждат деца – и това е главната взаимовръзка сред бизнес и демография. Държавата може да подкрепя този развой по доста способи, само че най-много с рамката от правила, която подкрепя административно бизнеса. Това са нашите послания и насоки, в които сме се фокусирали да работим, за което се надяваме да има резултат, а хората да ни чуят и да ни поддържат, сподели Стефан Янев.  

Той регистрира, че макар скромния си мащаб, тазгодишният механически панаир в Пловдив и въобще изложби от този вид, би трябвало да не престават да се развиват по този начин, че компаниите да имат опция да контактуват и да оферират своите артикули по един добър метод, както и да се усъвършенстват в идващите години. 

Снимки от Валентина Биларева

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР