Българският бейзболист Йоанис Александров финализира договора си с Чикаго Къбс

...
Българският бейзболист Йоанис Александров финализира договора си с Чикаго Къбс
Коментари Харесай

"Чикаго Къбс" представи Йоанис Александров с №9

Българският бейзболист Йоанис Александров завърши контракта си с " Чикаго Къбс " и беше публично показан като състезател на клуба от Висшата лига на Съединени американски щати и Канада (МЛБ). 17-годишният младеж от София получи фланелка с №9 и театралничи пред ст. " Слоун Парк " в пролетната база на " мечетата " в Меса, Аризона.

Вчера Александров мина сполучливо последните медицински проучвания и подписа 6-годишен контракт с трикратния първенец на МЛБ. От през днешния ден някогашният кетчер на " София Блус " ще се включи наедно с новите си съотборници в тренировките преди откриването на сезон 2022.

" Посрещнаха ме доста добре. Всички треньори приказваха с мен и ме поздравиха. Особено треньорът на батерите Грег Браун, защото в скаутския отчет съм получил коефициент 80 за мощ на батиране. Радват се, че съм в тима ", описа Йоанис.

Българският суперталант дойде в Аризона през уикенда, откакто прекара предходните четири месеца във Флорида, в академията на Карлос Кастийо в Маями. Александров притегли вниманието на скаути от цяла Америка при започване на предишния ноември, когато със съдействието на българската федерация по бейзбол и софтбол (БФБС) взе участие в трайаут на промоутърската компания " Пърфект Гейм ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР