Българските национали кацнаха на родна земя, след като си тръгнаха

...
Българските национали кацнаха на родна земя, след като си тръгнаха
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Това е най-ценният гол в кариерата ми

Българските национали кацнаха на родна земя, откакто си потеглиха с точка от Флоренция. Вчера „ лъвовете “ приключиха наедно 1:1 против европейския първенец Италия. Голът във вратата на „ скуадра адзура “ вкара Атанас Илиев, който съобщи, че това вероятно е най-важното попадение в кариерата му до този миг.

" Лично за мен този гол е доста скъп, тъй като е първи в формален мач и е против европейски първенец. Мисля, че това е най-важният гол в кариерата ми до този миг и се веселя, че го вкарах. Не е въобще елементарно да се вкара на Италия. Те доста владееха топката и ние мъчно създавахме обстановки, само че за наслада отбелязахме. Ние обстановката с Киро я коментирахме преди мача, че може да се случи и да съм на точното място. За мой шанс беше навръх левия ми крайник и се веселя, че вкарах “, съобщи Илиев.

" Чувството е неописуемо, тъй като за секунди забравяш къде си. С течение на времето страстите взеха връх и всичко беше супер. С никой не съм се чул и видял от новия клуб. Със сигурност са щастливи от това, което се случи “, продължи той.

" Надявам се да ми даде самочувствие и да се отнасят добре с мен там и да се отнасят добре с мен “, сподели още нападателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР