Български филмови заглавия пристигат в безплатното автокино на Kaufland България.

...
Български филмови заглавия пристигат в безплатното автокино на Kaufland България.
Коментари Харесай

Kaufland България организира безплатно автокино в четири български града

Български кино заглавия идват в безплатното автокино на Kaufland България. Това лято комерсиалната верига още веднъж ще зарадва киноманите, като провежда четири безвъзмездни прожекции на български филми в София, Пловдив, Варна и Бургас. В рамките на четири вечери феновете ще могат да се насладят на две български кино заглавия – „ Завръщане “ и „ Диви и щастливи “.  

Поредицата от прожекции на режисьора Николай Илиев. Паркингът на Kaufland София – Крива река (бул. „ Ген. Тотлебен “ 26) ще бъде отворен за почитателите на българското кино още в 20:00 часа, като потенциалът на паркинга е до 150 места.  



. Автокиното ще бъде ситуирано на паркинга на Kaufland Тракия (бул. „ Освобождение “ 47), като уредниците са подготвили прожекция на кино лентата „ Диви и щастливи “ - едно от най-новите заглавия на родното кино, дело на режисьора Мартин Макариев.  

и са другите два града, които ще имат опция да се срещнат с лентата „ Диви и щастливи “. Летните вечери на 6 и 13 август ще съберат киноманите в двата морски града още веднъж в 21:30 часа на паркинга на хипермаркет Kaufland Славейков (бул. „ Янко Комитов “ 8) в гр. Бургас и този на Kaufland Възраждане (бул. Република 60) в гр. Варна.  



Всички искащи да паркират колите си и да се насладят на приятната кино атмосфера, могат да го създадат след 20:00 часа в деня на съответната прожекция. За да бъде прекарването в действителност като на кино, само че без да се нарушава спокойствието на живущите в региона, всеки фен ще би трябвало да настрои радиостанцията в своя автомобил на съответна периодичност, с цел да приема безпроблемно звука от кино лентата. Всеки посетител на автокиното ще получи по-конкретна информация за това от екипа на място.

Kaufland България за втора година се включва в самодейността, която има за цел да обезпечи различна опция на хората да гледат български филми на огромен екран и навън през лятото. Любопитен факт е, че част от сцените във кино лентата „ Диви и щастливи “ са снимани точно на паркинг на един от хипермаркетите на Kaufland в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР