Българската професионална футболна лига уведомява футболната общественост и феновете, които

...
Българската професионална футболна лига уведомява футболната общественост и феновете, които
Коментари Харесай

ПФЛ с информация за Лудогорец - Левски

Българската професионална футболна лига уведомява футболната общност и почитателите, които ще посетят мача за Суперкупата на България сред тимовете на Лудогорец и Левски, за ограниченията и организацията, които ще бъдат въведени с оглед безпроблемното осъществяване на дуела. Срещата ще се играе на 1 септември (четвъртък) от 20:00 часа.

Вратите на Национален стадион „ Васил Левски “ ще бъдат отворени за последователи в 18:30 часа на 1 септември (четвъртък).

В деня на срещата ще работят касите на Национален стадион „ Васил Левски “ на бул. Гурко и ъгъла на бул. Евлоги Георгиев и бул. Граф Игнатиев пред метростанция „ Васил Левски “, където ще се продават билети за последователите на Левски.  Ще бъде разкрита каса и пред вход 25 на стадиона, където ще се продават билети за последователите на Лудогорец. Касите ще отворят в 11 часа в деня на мача.

Поради огромния интерес към футболната среща, от Българската професионална футболна лига приканиха почитателите да заемат своето място по-рано, с цел да се избегне скупчване по входовете директно преди началото на дуела.

Влизането на стадиона се реализира от входовете маркирани на билетите. Няма да бъдат допускани последователи с билет за избран бранш да влизат в границите на различен бранш без значение от цената на билета.

Проверката на валидността на билетите ще бъде реализирана от електронни четци обезпечени от компанията пропагандатор.

За малолетни лица ще бъде належащо попълването на декларация от пълновръстен компаньон, която може да бъде открита в интернет.

Преди, по време и след осъществяване на дербито полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града.

Българската професионална футболна лига уведомява още, че на стадион „ Васил Левски “ няма да бъдат допускани почитатели с продукти на други тимове в секторите избрани за последователите на участниците – Лудогорец и Левски София.

На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Стриктно ще се съблюдават напътствията за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия.

На стадиона няма да бъдат допускани почитатели във очевидно нетрезво положение или под въздействие на наркотични субстанции.

Оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани.

Няма да се позволява влизането в границите на спортното оборудване с бутилки с минерална вода и други течности. В рамките на стадиона ще бъде обезпечена опция за закупуване на вода в пластмасови чаши.

Расистките викания, както и потреблението на лазери по трибуните по време на мача е безусловно неразрешено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР