Българската прима Лили Иванова продължава да впечатлява не само България.

...
Българската прима Лили Иванова продължава да впечатлява не само България.
Коментари Харесай

Стара туркиня променила съдбата на Лили Иванова

Българската прима Лили Иванова продължава да впечатлява освен България. Специален материал й посвещава съветският уебсайт Femmie. В него журналистката Ирина Карпич споделя с какво се занимава известната българска певица в този момент и по какъв начин наподобява.
Певицата е на 82 година, само че наподобява на 50 и излиза на сцената с мини тоалети Ти си като слънцето - ще светиш за всички, само че никой няма да те стопли, споделила й Ванга
Всички в Съюз на съветските социалистически републики знаеха името й. Във всеки дом звучаха песните й " Забравете пътя обратно ", " Хризантеми ", " Детелини " и доста други. Всички бяха очаровани от това нежно момиче с къса коса.

Ако не беше повярвала на предсказанието на гадателката, Лили Иванова щеше да остави вокалите за занимание, тъй като мечтаеше да работи в болница.

Но ориста имаше свои лични проекти за надарено момиче. За тях на Лили разказала остаряла туркиня. Тя й предрекла, че ще стане международно известна певица. И по този начин се случва. Още през 1961 година Иванова влиза в редиците на най-популярните български актьори, които обикалят страната. Тогава е единствено на 23 години.

Следват турнета в Румъния и Съюз на съветските социалистически републики. Песните на Лили звучат от съвсем всяко радио, фамилиите чакат телевизионните стратегии с нейно присъединяване, а записите на Иванова се разпродават в  рекордни бройки. Най-популярното й парче в Съюз на съветските социалистически републики е " Влюбена жена " от репертоара на Барбара Стрейзънд. Но славата на певицата не понижава даже след разпадането на Съветския съюз.

И трите й брака се провалят

В живота на Лили Иванова има още едно предсказване, което се сбъдна безпогрешно. Певицата отива при известната врачка Ванга. Тя й предсказва злощастие в персоналния живот.

" Ти си като слънцето - ще светиш за всички, само че никой няма да те стопли. Ще пееш до края на живота си. Това е твоята орис. Ти и аз ще останем в човешката памет! ", споделила Ванга на певицата.

И по този начин се случва. Лили се разделя с първия си брачен партньор, доктор, поради голямата му ревнивост. Освен това той е срещу нейната музикална кариера.

Вторият й брак е с музиканта Иван Пеев.

Съдбовната среща е през 1964 година в едно от нощните заведения. Иван свири на пиано и поразява Лили безусловно с първите ноти. Съюзът им обаче скоро се разпадна. Тя е изтощена от непрекъснатите разгулен изцепки на обичания си и подава молба за бракоразвод.

Иванова се омъжва за трети път за архитекта и наследник на члена на българското Политбюро Пеко Таков. Деца и в този брак не се раждат, както в двата предходни. Причините - две тежки болести и интервенции след тях. Но даже при третия опит Лили не съумява да построи щастливо семейство.

През 1975 година двойката се разделя. Пеко даже има искания към жилището, Иванова за малко да остане без апартамент.

Живее с любовта за почитателите

Сега звездата е на 82 години и не обича да приказва за персоналния си живот. Певицата споделя, че продължава да живее непретенциозно.

Лили не крие секрети за романсите си, само че откровено има вяра, че персоналният й живот би трябвало да остане ненарушим.

Тя към момента изнася концерти и цялостни залите. През декември всички билети за зала 1 на НДК бяха разпродадени и за трите дати. Графикът и е разчетен безусловно по минути. Почитателите на творчеството й обилно подаряват на певицата цветя и пощенски картички с думи на признателност за нейното творчество. И самата Лили споделя всичко това в своя профил в инстаграм.

Тя се снима интензивно за фотосесии и постоянно споделя  архивните си фотоси в обществените мрежи. През 2019 година беше наградена със  статуетката на Света София за изключителни културни достижения.

Певицата наподобява ужасно освен на сцената, само че и в живота. Новият й стайлинг с дълга руса коса й отива доста.

Певицата е в отлична физическа форма и от време на време изненадва публиката със своите стройни крайници, които разкрива с мини тоалети.

Е, всеки на този свят има собствен личен път и явно на Лили Иванова е било предопределено да се посвети напълно на творчеството. Тя се оправя съвършено с тази задача, въпреки и за сметка на персоналния си живот. Но Лили така и така е обичана от хиляди правилни почитатели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР