Българската национална телевизия вероятно ще сложи край на хумористичното предаване

...
Българската национална телевизия вероятно ще сложи край на хумористичното предаване
Коментари Харесай

Легендарно предаване пада от ефир заради Стани Богат, ето кога стартира тв играта!

Българската национална телевизия евентуално ще постави завършек на хумористичното предаване „ Шоуто на Канала ” (бивше „ Каналето “), което е в ефира на публичната телевизия от далечната 1995 година Този твърдоглав слух обхожда коридорите на „ Сан Стефано “ 29 от няколко седмици, твърди " Уикенд ".
 
Мълвата за прогонването на Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и екипа ми се засилила преди дни, когато държавната телевизия купи правата за излъчването на шоуто „ Стани богат “.

Телевизионната игра дълги години събираше голяма публика в ефира на частната Нова тв, само че още има интерес към нея. Една от обсъжданите промени в програмната скица на Българска национална телевизия е „ Стани богат ” да тръгне от есента с най-вероятно – различен водещ (а не Ники Кънчев) и да се излъчва в събота и в неделя незабавно след централните вести. Това значи, че съвсем несъмнено ще бъде комплициран завършек на 23-годишната история на „ Каналето “ в ефира на държавната медия. 
 
Хумористичното предаване потегли на 1 април 1995 година на мястото на студентската стратегия „ Ку-ку “, която беше свалена от тогавашното управление на Българска национална телевизия. От тогава до ден-днешен продукцията се излъчва в събота вечер, като в последните години феновете я гледат под името „ Шоуто на Канала “.
 
Именно слабите резултати предиздвикали началника на Българска национална телевизия Коко Каменаров да ускори конкуренцията в бранша с развлекателни излъчвания и да даде късмет на други продуценти да покажат опциите си. „ Нищо срещу Камен и Тончо, само че те са на държавна ясла над 20 години, а оферират едни и същи скечове. Даже рубриката им с хамалите от дълго време се изчерпа “, разясняват работещи в публичната медия.
 
По всяка възможност известните артисти ще би трябвало да се явят на конкурс за ново хумористично предаване в Българска национална телевизия, само че в конкуренцията на други продуценти. Възможно е и шоуто им да остане в публичната телевизия, само че със мощно окастрен бюджет и понижена дълготрайност от 1 час на 30 минути.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР