Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ връчи за 26-и път

...
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ връчи за 26-и път
Коментари Харесай

Банско с приз Най-добра целогодишна дестинация за 2021

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ връчи за 26-и път своите Годишни награди за професионални достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

Кметът Иван Кадев получи премията на Община Банско като най-хубавата целогодишна дестинация през 2021 година – едно справедливо самопризнание, реализирано вследствие на общите старания на общинските управляващи и на туристическия отрасъл в Банско и Добринище. В приветствието си кметът акцентира, че след тежката обстановка, в която беше сложено Банско с карантината през 2020 година и в изискванията на пандемична конюнктура, упоритостта на общината и туристическия бизнес е била възобновяване на позициите и реализиране параметрите от 2019 година „ Успяхме и надградихме! ”, безапелационен бе Кадев.

Още два наградата за 2021 година идват в Банско. Като „ Най-добър четиризвезден планински СПА хотел ” е оценен СПА Ризорт Свети Иван Рилски – гр. Банско, а премията за „ Най-добър четиризвезден планински уелнес хотел ” бе връчена на Хотел Уелнес България гр.Банско.

Сред гостите на формалната гала участваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министърът на туризма Стела Балтова, зам.-министърът на финансите Ивайло Христов и зам.-министърът на стопанската система Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, сътрудници на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и притежатели в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР