Българската футболна легенда Димитър Бербатов прогнозира, че Маркъс Рашфорд, Ерлинг

...
Българската футболна легенда Димитър Бербатов прогнозира, че Маркъс Рашфорд, Ерлинг
Коментари Харесай

Бербатов: Холанд, Рашфорд и Мбапе ще доминират в бъдеще

Българската футболна легенда Димитър Бербатов предвижда, че Маркъс Рашфорд, Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе ще преобладават в бъдещето.

" Маркъс Рашфорд още веднъж потвърди, че е главната атакуваща опасност на Манчестър Юнайтед. Представянето против Гранада не беше впечатляващо, само че голът на Рашфорд ми оправи деня. Той показва необикновен надзор. Подаването беше ужасно, след което скоростта на Маркъс и докосването направиха гола вероятен. Рашфорд в този момент има 21 гола и прави страховит сезон. Придвижването му на терена не е като на всеки различен нападател. Той потвърди, че е главният човек в офанзива за Манчестър Юнайтед “, разяснява Бербатов.

„ Можете да видите с неговия гол против Гранада, че той знае тъкмо по кое време и къде да тича, Също по този начин има ужасно допиране. Това беше съвършен образец за това, че знае по какъв начин да намира пространствата “, добави Берба.

„ Надявам се, че той ще може да продължи да се усъвършенства, тъй като темпото му, ловкостта и техниката му са налице. Когато той е във форма, Манчестър Юнайтед е рисков тим. “

„ Рашфорд към момента е доста млад и е суперзвезда в международния футбол. “

„ Мбапе, Холанд и Рашфорд са играчите, които чакам да преобладават в бъдещето. Въпреки че е единствено на 23, той към този момент има доста пит, навлиза в петата си година. Не са доста другите футболисти на неговата възраст, когато могат да кажат, че са имали такова равнище на опит в огромен клуб. Сега той би трябвало да продължи да работи върху своите мощни страни и да работи над своите недостатъци. Моето мнение е, че той би трябвало да се възползва от всеки един късмет, който получи. Понякога концентрацията му не е на 100%. Той би трябвало да работи върху това. Ако той остане здрав и няма никакви травми, постоянно ще бъде там горе и изборът на мениджъра ще бъде елементарен “, сподели още Димитър Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР