Българската асоциация на ритейл центровете, обединяваща водещите молове в страната,

...
Българската асоциация на ритейл центровете, обединяваща водещите молове в страната,
Коментари Харесай

Мерките срещу COVID-19 в моловете били на ниво

Българската асоциация на ритейл центровете, сплотяваща водещите молове в страната, регистрира нараснала дисциплинираност и отговорност от посетителите към спазването на разпоредбите за отдалеченост и стерилизация.

След извършена среща на членове на асоциацията и представители на други водещи търговски центрове с кмета на София, Йорданка Фандъкова се реализира схващане, че на този стадий, подхванатите ограничения са съответни. Постигна се и единодушие в допълнение да се ограничи достъпа до центровете в София на малолетни гости, като те ще бъдат допускани единствено с компаньон.

От асоциацията също по този начин установяват и по-висока успеваемост при извършването на покупки – клиентите се задържат по-кратко време, само че пък са по-организирани при покупките си.

Това демонстрират анализите и наблюденията на комерсиалните центрове, които са членове на асоциацията.

„ Като цяло комерсиалните центрове в страната ни са въвели и съблюдават значителен набор от ограничения за стерилизация и отбягване на скупчването на хора. И защото сигурността на нашите клиенти и чиновници е от първостепенна значимост, призоваваме всички да не престават да съблюдават разпоредбите и да пазят себе си и близките “ – сподели Манол Гойгаджиев, Председател на Българската асоциация на ритейл центровете.

Търговските центрове оперират според наредбите и рекомендациите на здравните управляващи, като забележителна част от тях са въвели и редица спомагателни ограничения, които се базират на най-хубавите международни практики. Те покриват действия за обезпечаване на стерилизация на всички общи елементи, спазването на физическа отдалеченост и отбягване на скупчването на хора, носене на маски, доброволна стерилизация за клиентите на входа и други. Големите пространства и потреблението на натурален въздух във вентилацията, подкрепят напъните за поддържане на по-безопасна среда за всички.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР