Българската актриса Мария Бакалова, която бе номинирана за награда Оскар

...
Българската актриса Мария Бакалова, която бе номинирана за награда Оскар
Коментари Харесай

Мария Бакалова с нова роля

Българската актриса Мария Бакалова, която бе номинирана за премия " Оскар " и завоюва популярност като звездата в продължението на " Борат ", откри новия си кино план, писа изданието " Холивуд рипортър ".

Бакалова ще играе в сантименталната комедия " Меденият месец " (The Honeymoon), британско-италианска продукция на " Ноториъс синемас ". Дийн Крейг ще е сценарист и режисьор на кино лентата, фотосите стартират при започване на септември в Рим и Венеция.

Бакалова ще извърши ролята на Сара, младоженка, която със брачна половинка си Адам се насочва на сантиментално сватбено странствуване във Венеция, само че най-хубавият другар на Адам унищожава пътешествието на младоженците. Във кино лентата вземат участие още Пико Аликзандър, Асим Чодри, Лукас Браво.

Българската актриса сподели, че планът я заинтригувал, тъй като излиза отвън класическия формат филми за другари и включва мощен женски облик, и то от Източна Европа.

" Мисля, че след съвсем две години пандемия, всички ние търсим нещо, което да повдигне духа ни и да ни помогне душевен да избягаме от жилищата си. Радвам се, че ще съм част и от продуцентския екип на кино лентата ", сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР