Българската актриса Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на

...
Българската актриса Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на
Коментари Харесай

Колеги на Мария Бакалова коментират ролята ѝ в Пазители на галактиката 3

Българската актриса Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на “Марвел”. Тя ще взе участие във кино лентата “Пазители на галактиката 3”. Според международни медии българката е получила основна роля в лентата, написа NOVA

Засега сюжетът се пази в загадка.

Киновселената на “Марвел” не е сложна за различаване.

Това е свят на супергерои. Една от перлите в короната на „ Марвел “ са американските фентъзи филми „ Пазители на Галактиката “.

Очаква се третият филм от поредицата да излезе на екран следващата година. Режисьор на лентата е Джеймс Гън. С негова обява в Twitter стана ясно, че Мария Бакалова ще получи основна роля.

А в собствен пост българската актриса показа вълнението си от плана с думите: „ аз съм най-развълнуваният човек на света “.

Мина Милева е един от режисьорите на кино лентата „ Жените в действителност плачат “, в който взе участие и Мария Бакалова. Казва, че в лентата ѝ актрисата е показва повече от просто естествен гений. Затова било въпрос на време българката да направи нов скок към върха в киноиндустрията.

„ От един нискобюджетен филм, като нашия - „ Жените в действителност плачат “, тя се изстрелва в най-високото равнище, най-платения франчайз въобще в света в миналото “, споделя Милева.

Ивайло Пенчев е различен от режисьорите, които познават работата на Бакалова от първо лице.

„ При Мария има, някак си, необикновен сексапил. Камерата, първо, доста я обича, и второ, тази упоритост за работа – да се потвърди, нея нищо друго не я интересува “, споделя Пенчев усещанията си за Бакалова.

Актрисата взе участие в фотосите на кино лентата „ Като за последно “, когато получава късмет да се яви на кастинг за „ Борат 2 “. Именно Пенчев ѝ дава благословията си. „ Първо се наложи да приказвам с нейния управител и да бъда уверен в това, че тя ще се върне на моите фотоси, тъй като това беше по средата на кино лентата. Не скърбя, тъй като тя съумя да се пребори със ужасно доста конкуренция “, спомня си Пенчев.

Каква ще бъде ролята на българката в „ Пазителите на Галактиката 3 “ остава загадка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР