Българска песен влезе в най-престижната класация за кънтри музика. Сингълът

...
Българска песен влезе в най-престижната класация за кънтри музика. Сингълът
Коментари Харесай

Песен на Роси Кирилова в нова версия влезе в най-престижната кънтри класация

Българска ария влезе в най-престижната ранглиста за кънтри музика. Сингълът „ Live for the Day “ влезе в най-престижната ранглиста за кънтри музика Country Top 40, наричана в някои страни HotDisk, заяви за Българска телеграфна агенция Нейко Генчев.

Песента е нов вид на песента на Роси Кирилова " Живей за мига ", на която тя е създател на музиката. Английският текст, аранжиментът и осъществяването са на Нейко Генчев, който е дълготраен професионален музикант, а понастоящем заместник-кмет на Велико Търново. Неговото осъществяване е под артистичния псевдоним Барни Есвил.

Той свири и на множеството принадлежности, а в записа вземат участие и изтъкнати студийни музиканти от меката на кънтри музиката Нешвил. Това са китаристът Остин (The King) Хейман, цигуларят Рос Браун и вокалистката Сюзън Кери. Постпродукцията е дело на „ МаксСаунд студио “ на именития китарист на " Диана експрес " Максим Горанов.

Песента е препоръчана за февруарската ранглиста от именития водещ Лий Уилямс, който е и притежател на лондонския клон на Country Music Radio Nashvillе.

„ При анонса на песента Уилямс разгласи, че сингълът идва от България и назова клипа " извънреден ", уточни Генчев и акцентира, че парчето се е преборило с конкуренцията на повече от 300 нови оферти. Парчето влезе в класацията, като зае 38 място на 5 февруари, а идната неделя, на 12 февруари, се изкачи още две места нагоре и към този момент е на 36 място, посочи Нейко Генчев.

Класацията Country Top 40 се образува от мненията на повече от 1000 водещи на излъчвания за кънтри музика, DJ и публицисти, и звучи по над 1000 радиостанции в света, които CMRadio Nashville доставя с аудио и видео клипове и с нови оферти, които постъпват в радиото. Предстои песента и клипът към нея да бъдат показани в българския радио и ефирен ефир.

Нейко Генчев показва, че следва песента и клипът към нея да бъдат показани в българския радио и ефирен ефир.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР