България се влюби последните седмици в едно открито, честно, силно

...
България се влюби последните седмици в едно открито, честно, силно
Коментари Харесай

„Вторият баща“ на Оряшкова от „Игри на волята“ е кандидат за Общината в София! Спаси още Багата и други герои

България се влюби последните седмици в едно намерено, почтено, мощно и безпределно волево момиче в „ Игри на волята “ – Мария Оряшкова.
Многократната международна и европейска шампионка е основен любимец на феновете за спечелването на формата.
Знаете ли обаче, че можеше и изобщо да не я гледате на екран, в случай че не бе Румен Стоилов.
Познават го доста хора и всеки по друг метод. Едни като първенец в самбото. Други като доцент, написал не един и два труда. Трети като предприемач, с който са имали почтени връзки. Четвърти като спонсор на самбото, а по-късно и на джудото, раздал милиони левове персонални средства, с цел да ги има тези два спортта. Пети като народен представител от ГЕРБ.
А от двайсетина дни насам и като претендент за общински консултант от партията на Бойко Борисов.
Та преди време, когато вижда Мария Оряшкова да живее в залата за самбо в родното Панагюрище, Румен Стоилов прави всичко допустимо да й подсигури бъдеще, каквото заслужава всеки един огромен първенец.
В самбото доста добре знаят какъв брой пъти Стоилов е подавал ръка на днешната звезда в „ Игри на волята “, какъв брой пъти е бил последната опора в живота й, в който тя губи рано татко си. Помогна й да влезе, а и да приключи НСА, оказа помощ й да стане единствената в историята на самбото, влезнала в Топ 10 в класацията за Спортист на годината.
Всъщност Румен Стоилов има безконечен принос и за сигурността в… столицата.

Когато всякакви сенчести групировки дърпаха състезателите му, с цел да ги хвърлят в нощни побоища и закононарушения, някогашният първенец промотира, дружно със Стоян Саладинов, спортното самбо. И по този начин остави от вярната страна на живота и Багата, и близнаците Димитрови и още безпределно доста младежи!
Някои от които сигурно през днешния ден щяха да лежат по пандизите, или на друго място, в случай че Стоилов не ги беше оставил в самбото…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР