България наваксва със сроковете, но всичко около организацията на Председателство

...
България наваксва със сроковете, но всичко около организацията на Председателство
Коментари Харесай

М. Панайотова: София ще работи за потвърждаване на европейската перспектива на страните от Западните Балкани

България наваксва със периодите, само че всичко към организацията на Председателство на Съвета на Европейски Съюз се движи по проект, съобщи в предаването  " Преди всички " по " Хоризонт " отрасловият заместител - министър Моника Панайотова. Тя добави, че София ще работи за потвърждаване на европейската вероятност на страните от Западните Балкани: 
Предстои полемика за тактиката за сполучливото присъединение към Европейския съюз на Сърбия и Черна гора, само че България дружно с други страни членки ще насочва полемиката към нуждата от цялостна тактика за Западните Балкани, която да съставлява самобитна пътна карта  за целия район. Много е значимо да се остави чувството за осъществимост на участието към Европейския съюз.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще беседва в Тирана с президента и премиера на Албания Илир Мета и Еди Рама . По-късно е планувана и среща с представители на българската общественост в Албания.Цялото изявление със зам - министър   Моника Панайотова може да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР