Българинът Кубрат Пулев заяви, че превъзхожда Антъни Джошуа и най-важното

...
Българинът Кубрат Пулев заяви, че превъзхожда Антъни Джошуа и най-важното
Коментари Харесай

Кобрата: Това е моят момент да стана световен шампион

Българинът Кубрат Пулев съобщи, че превъзхожда Антъни Джошуа и най-важното за него е да стане международен първенец. Пулев излиза в събота в Лондон против британеца Антъни Джошуа, който ще пази шампионските си колани в тежка категория в четири от петте версии.

" Очаквам сложен мач, само че желая и би трябвало да победя. Подготвих се добре в последните 4-5 месеца. Тренирах крепко. Готвих се на 2200 метра в планината, което ще бъде значимо за 10, 11, 12 рунд. Чувствам и знам, че съм по-добър от Джошуа. Виждаме доста неточности от Антъни, доста негови неприятни страни. Мисля, че те си остават. Най-важното нещо е по какъв начин ще се показва аз в събота. Смятам, че го доминирам във всички съставни елементи - опит, техника, скорост, придвижване, мислене. Със сигурност ще се нуждая от най-хубавото от себе си, с цел да победя. Много съм съхранен като боксьор, макар опита, който съм натрупал. Важното е, че в този момент имам доста сила, пауър и психическа мощ ", сподели Пулев.

" За мен най-важното е да стана международен първенец. Това е моят миг. Ако победя, ще бъда доста благополучен за мен, за България. Това ще влезе в българската история и ще даде самочувствие на страната ми ", добави той.

Пулев беше в същата позиция преди шест години, когато излезе на кръга против тогавашния международен първенец Владимир Кличко, само че позволи нокаут.

" От загубата от Кличко научих доста, трансформирах доста неща и в този момент съм по-добър. Ще видите един нов Кубрат Пулев “, безапелационен е 39-годишният българин.

Той счита, че отвън него, различен британец - Тайсън Фюри е номер 1 в тежка категория.

" След мен, считам, че номер 1 е Тайсън Фюри. Той е по-добър от Джошуа ", сподели Пулев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР