Преходът на телекомуникационната индустрия от аналогова към цифрова телефонна система

...
Преходът на телекомуникационната индустрия от аналогова към цифрова телефонна система
Коментари Харесай

Смъртните случаи на потребители на телеобслужване накараха телефонните групи в Обединеното кралство да спрат на пауза преминаването към цифрови линии

Преходът на телекомуникационната промишленост от аналогова към цифрова телефонна система беше отчасти спрян, откакто двама клиенти на Virgin Media O2 починаха след щета на техните устройства за телеобслужване след развой на надграждане.

Инцидентите от предходната година провокираха известието на държавното управление през декември, че е осигурило задължения на промишлеността за отбрана на уязвимите клиенти, съгласно отговор на искане за независимост на информацията на Financial Times.

Разкриването на смъртните случаи следва предизвестия от страна на локалното държавно управление и деятели за рисковете, подбудени от ръководеното от промишлеността прекосяване, което визира стационарни телефони и устройства като персонални аларми.

Потребителите на отдалечени грижи са умряли надлежно почти шест до осем и четири до шест дни след повредата на устройствата през юни и ноември 2023 година, сподели отговорът на Министерството на науката, нововъведенията и технологиите.

>

Virgin Media O2 ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР