Българин направи нещо недопустимо и попадна под ударите на закона.Софийската

...
Българин направи нещо недопустимо и попадна под ударите на закона.Софийската
Коментари Харесай

Въоръжен с нож извърши два обира в София за 5 минути

Българин направи нещо неприемливо и попадна под ударите на закона.

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 27-годишен мъж, който за интервала от към 17:30 часа до 17:35 часа на 27 юли в София в изискванията на продължавано закононарушение е направил обир, при който е употребена опасност с нож. 

В заведение за бързо хранене на ул. " Пиротска " обвиненият К.Б. е лишил парична сума в размер на 170 лв. от владението на Х.Ч., като насочил нож към гърлото на мъжа и отправил към него репликата: " Дай парите ", оповестиха от прокуратурата.

Пет минути по-късно от книжарница на ул. " Цар Симеон " в столицата обвиненият е лишил 149 лв. от Г.С., като е използвал за това мощ – нанесъл няколко прободни рани с нож в региона на тялото на дамата и споделил: " Дай парите " и " Къде са парите? ".

По случая се води досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години. К.Б. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор, написа novini.bg.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР