Бъдете умерени и избягвайте физическо натоварване през този ден.Овен –

...
Бъдете умерени и избягвайте физическо натоварване през този ден.Овен –
Коментари Харесай

Телци, направете си масаж. Лъвове, бъдете предпазливи!

Бъдете умерени и избягвайте физическо натоварване през този ден.

Овен – Трябва да сте готови за всеки случай за непредвидени неща. Днес по-малко се занимавайте с каквато и да е работа. Ако е допустимо, пробвайте се да намерите време да се отпуснете, ще бъде по-добре за вас. Отдайте се на заслужена отмора.

Телец – Много неща ще се нуждаят от вашето внимание. Ще сте подвластни в някаква степен от събитията. Старайте се да съхраните позитивната си настройка и настроението. Ако има опция е добре да си извършите релаксиращ масаж и аромотерапия.

Близнаци – Днес нервната ви система може да бъде подложена на мощен стрес. Бързо изменящите се условия могат да доведат някои от вас до безпокойствие. Психическото натоварване доста ще се отрази на общото положение.

Рак –Възможно е през днешния ден да би трябвало да се справяте с няколко неща по едно и също време или пък да помагате на хора, изпаднали в усложнение. Поради това може да се наложи да сменяте проектите си, да прекарате деня не както сте го възнамерявали.

Лъв –Денят изисква повече внимание и нерешителност, добре премислени дейности. Не бързайте в нищо. Не вярвайте на всичко, което чувате. Разпределете си дилемите, които имате да вършите по този начин, че най-после да ви остане време и за себе си.

Дева –За мнозина представители на знака ще е особено меланхолично въодушевление. Осигурете си повече свободно време. Добрият сън и положителната отмора в домашна среда е вярното лекарство против насъбраната отмалялост и стрес през седмицата.

Везни –Днес е допустимо да се появят напрегнати моменти, само че не би трябвало да се разстройвате и да приемате компликациите доста драговолно. Положителните трендове последователно набират мощ, обстановката последователно ще се трансформира към по-добро.

Скорпион – Не е изключено да се появят съществени проблеми с близки хора. Вашата нерешителност и далновидност в този момент ще ви бъдат доста потребни. Бъдете подготвени да измененията тактиката си на деяние съгласно събитията.

Стрелец –Ден, в който е повече за предпочитане уединението и ограничение на външните контакти. Срещата с другари или близки може да докара до пораждане на недоразумения или взаимно неодобрение.

Козирог –Трябва да сте бдителни и да не приемате препоръки на сляпо доверие. За предпочитане е да не участвате в групови дейности. Препоръчително е да прекарате този ден вън от града и на разходка измежду природата.

Водолей – Време е да отдадете дължимото на домашните каузи и отговорности. Днес си помечтайте и правете хубави проекти - те безусловно ще се осъществен въпреки и не незабавно, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.

Риби –Каквото и да мислите да вършиме, в този момент не бързайте. Далновидността и предпазливостта ще ви бъдат потребни. Могат да се появят двусмислени, объркващи обстановки. На някои ще им се наложи да трансформират проектите си в придвижване.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР