Бъдещето на спортния директор в Милан Масимилиано Мирабели изглежда в

...
Бъдещето на спортния директор в Милан Масимилиано Мирабели изглежда в
Коментари Харесай

Кредитор килна мощно стола на шеф в Милан

Бъдещето на спортния шеф в Милан Масимилиано Мирабели наподобява в заплаха. Най-големият заемодател на клуба – хедж фондът „ Елиът Мениджмънт” желае незабавното уволняване на шефа, защото там не са удовлетворени от работата му.

Мирабели получи основната позиция преди година и през лятото на 2017 година пръсна 240 милиона евро за нови попълнения, включително Леонардо Бонучи, Никола Калинич, Андре Силва и Лукас Билия.

Милан се орезили против тоталния удавник в калчото

Преди началото на сезона сериозните вложения задължиха „ росонерите” да преследват класиране в Шампионската лига непременно, а загубата против абсолютния удавник Беневенто през уикенда ги лиши и от математическия късмет за домогване до топ 4.

Интересното в тази ситуация е, че Мирабели към този момент контракти няколко покупко-продажби от селекцията за идващия сезон. Така вратарят Пепе Рейна и бранителят Иван Стринич ще дебаркират на „ Сан Сиро” като свободни сътрудници.

Шеф на Милан: Санкциите от УЕФА са неизбежни

„ Гадзета дело спорт” написа, че китайските притежатели са наложили несъгласие над прехвърлянето на Бернард от Шахтьор Донецк, защото са недоволни от резултатите през актуалната акция. Освен това поредицата от слаби резултати за отбора на Дженаро Гатузо в последно време също не оказва помощ, защото назначението на клубната легенда за треньор е било концепция на Мирабели.

На този декор идва и мнението на „ Елиът Мениджмънт”, който евентуално може да се трансформира в притежател на клуба, в случай че актуалният подобен Йонхон Ли не изплати своя дълг. Ако се стигне до такава степен, американците ще се постараят да защитят инвестицията си. В тази връзка те или ще назначат различен шеф, който да оказва помощ на Мирабели, или непосредствено ще го заменят.

Самият италианец напълно естествено застава зад работата си и твърди, че е належащо време, с цел да се пожънат търсените резултати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР