Бъдещата банкерка Стефани Юрукова е Мис Велинград 2020На феноменален шоу-спектакъл

...
Бъдещата банкерка Стефани Юрукова е Мис Велинград 2020На феноменален шоу-спектакъл
Коментари Харесай

Сняг в края на август посрещна победителка в конкурс за красота

Бъдещата банкерка Стефани Юрукова е „ Мис Велинград ” 2020

На свръхестествен шоу-спектакъл на международно равнище велинградчанката Стефани  Юрукова беше определена за носителка на купата „ Мис Велинград ” 2020  в СПА хотел „ Двореца ”. Нейни подгласнички, на второ и трето място, са надлежно Радина Нончева и Джулиана Бутракова, а короната на Мис Велинград 2020 й съобщи нейната предшественичката Сибила Бочева.

Претендентките за купата „ Мис Велинград ” показаха атрактивна хореографии в три кръга - бански, ежедневни тоалети от марката Лалето  и публични рокли на дизайнера Стоян Радичев. Освен външния тип на девойките, 8-членното жури оцени и тяхното театрално държание. Сред журито беше футболната легенда Георги Илиев – Майкъла.

Харизматичният Орлин Павлов влезе в ролята на водещ на вечерта. Той зарадва гостите на събитието със своя шлагер „ Живи митове ” и с дуетно осъществяване с младата певица Мариам Маврова. Възхищението на публиката събраха и девойките от Отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия, които извършиха атрактивна версия на танца кан-кан с токчета в минералния басейн на „ Двореца ”. Към музикалната стратегия се включиха и квартет „ Ноте ” с арфа, флейта, цигулка и вокал, както и Мариам Маврова, която може да се похвали с над 50 оценки от интернационалните състезания. 

Вълнуващата хореография е дело на Марио Посталов.

За атмосферата на вечерта способства и артистичното осветяване, както и изкуственият сняг, който се посипа, като че ли от небето на Родопите, и се трансформира в спомагателна атракция на вечерта.

Конкурсът „ Мис Велинград ” от веригата “Мис България ” се провежда от Краси Гешева - създател на първата по рода си Академия за млади дами.

“В условия на рецесия да се сътвори нещо толкоз грандиозно, което да зарадва както многочислените ни посетители, по този начин и всички участници е същински феномен. Благодаря на всеки един човек от екипа на “Мис Велинград ” 2020. Това е  плод на нашия голям труд и безсънни нищи. И дано не забравяме, че,,Красотата ще избави света’’ ”.- разяснява Краси Гешева.

Събитието се реализира с помощта на поддръжката на: СПА хотел Двореца, маркетинг и IT организация Carrot Solutions, община Велинград, NОТО Club, рекламна организация Galileia, Смарт Енерджи Трейд, Кристиан Оф Рома, Иваскони ЕООД, Корсет и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР