Азерски газ вече тече по интерконектора към България, заяви служебният

...
Азерски газ вече тече по интерконектора към България, заяви служебният
Коментари Харесай

Шишков: Първи количества газ вече идват от Азербайджан


Азерски газ към този момент тече по интерконектора към България, съобщи служебният министър на районното развиване Иван Шишков преди формалното разкриване на интерконектора.

" Наистина успяхме да създадем инспекции. Положихме такова голямо изпитание. Строителят също постави старания в края да приключи незавършените строителни действия и по тази причина към днешна дата мога да кажа, че всички се оздравихме с триумф. Първият стадий от строителството е подготвен, сподели още той.

Шишков изясни, че това, което е станало във втория стадий никога не би трябвало да ни тормози.

" Не би трябвало да считаме, че са направени взаимни отстъпки с употребата на обекта. Имат напълно дребен проблем с път, който е в региона на Стара Загора, само че достъп към обект има от друго място. Този път би трябвало да бъде завършен, както и противоерозионни ограничения. Дребни са нещата, които би трябвало да бъдат приключени, само че физически в тези периоди, в които трябваше да бъде приключен обекта, нямаше да бъде допустимо да бъдат приключени. Не сме желали да вършим никакъв компромис с качеството на строителство или пък с документите и по тази причина постъпихме по този метод. Това беше единственият вероятен, юридически верен и механически, несъмнено, изискан метод ", сподели още районният министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР