Аз считам, това е лично мое мнение, не се ангажирам

...
Аз считам, това е лично мое мнение, не се ангажирам
Коментари Харесай

Георги Марков побесня в студиото на "Събуди се", Мира Иванова притеснена: Тревожа се за пулса ви!

Аз смятам, това е персонално мое мнение, не се наемам с ГЕРБ. че подмяната на смъртното наказване в закона е неточност. Това съобщи някогашният парламентарен арбитър Георги Марков в " Събуди се ".

" Скоро може и да го върнат в Европа. Ако ние обаче го върнем сега, ще ни привикат и ще ни наложат санкции ", добави той.

Марков се разгневи заради бежанците, които са на територията на Европа и остро укори Меркел, като пламенно опита да защити тезата си. " Защо Меркел не пита хората дали искат в страните им да влизат някакви с брадви?! ", запита гневно той.

Мира Иванова пък се притесни за бившия конституционен съдия и вдигнатия му адреналин: " Разтревожих се за вас и вашия пулс. Мисля, че е добре да сменим темата ", поде тя.

" Няма как да съм безпристрастен и да няма емоция в това, което казвам ", отвърна й Марков.

" Политическата реалност в Европа наподобява силно 89-та година. Тогава имаше криза в Из Европа, падна Берлинската стена. Сега има криза в Западна Европа. Макрон се опитва да из ХДС на Меркел срещу националистите, но в самата Франция той има много сериозни проблем ", заяви той.

„ Борисов за втори път отказа да изгони руски дипломати по случая „ Скрипал “, защото знае, че по конституция всеки е невинен, до доказване на противното. Той не се превърна в министър-председател – следовател. Няма какво да разследва доказателства. Неговата работа е да управлява страната “, каза Марков.

Бившият конституционен съдия призна, че не е запознат добре с казуса с изказването на Валери Симеонов, но той е назначен от Борисов и, ако премиерът реши, може да го отстрани. „ Не ми е работа да коментирам тези неща “, завърши той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР