„Аз съм участвал в първия мандат на правителството в изпълнителната

...
„Аз съм участвал в първия мандат на правителството в изпълнителната
Коментари Харесай

Цветанов силно възмутен от добавките за пенсионерите

„ Аз съм взел участие в първия мандат на държавното управление в изпълнителната власт, тогава спряхме АЕЦ „ Белене “. След оставката на министър Веселин Вучков 2014 година и назначението на Румяна Бъчварова за началник на Министерство на вътрешните работи, не съм имал връзки към дейностите на изпълнителната власт “, акцентира той.

„ Кризата с ковид е на саморегулиране, тя не се ръководи, налице е безспорен безпорядък. Пропуснати са ограничения в последните 7-8 месеца. Легловата база е разширена, само че качествата и изискванията за болните и работещите в болнични отделения остават непроменени “, напомни Цветанов.

Недопустимо е един управленец, да основава безпорядък, а тъкмо това се случва с опълчването на детските надбавки и увеличението на парите за чиновниците на Министерство на вътрешните работи и здравните служащи.

Според ръководителят на новосформираната партия живеем във време, в което всички чакаме парламентарните избори, а това което ще наследим от това държавно управление е дълг от 10 милиарда лева



„ Политическо ли е държанието да кажеш, че до март ще даваш на пенсионерите по 50 лева “, попита Цветан Цветанов.

В момента няма ръководство на рецесията – в Национален осигурителен институт нарастването на недостига ще стане от 4 на 6 милиарда

Увеличението на средства, на които сме очевидци да се раздават е ориентирано само и единствено в бюджетните организации, за бизнеса още веднъж нищо не се прави.

Относно дейностите на държавното управление за Западните Балкани Цветанов е безапелационен, че това е огромна неточност, която прави България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР