Аз съм самотна жена на 25 години и работя в

...
Аз съм самотна жена на 25 години и работя в
Коментари Харесай

Страх ме е, че съседката ми може да разбере, че правя секс със съпруга ѝ

Аз съм самотна жена на 25 години и работя в радио-телевизионна компания.

Месеци наред мъжете ме разочароваха, тъй че когато открих дребна картичка на предното стъкло на колата си, сърцето ми се разтуптя. На нея пишеше: " Здравей, сладурче. Съжалявам, че гумата ти е спукана. Ако искаш да ти оказа помощ, позвъни ми. Твой, Карлос. "

Градината на Карлос граничи с моята и аз от дълго време му се удивлявам, когато работи на открито със свалено горнище. Макар че постоянно съм го харесвала и сме си говорили хубаво, до момента се държах на разстояние, защото той е женен.

 невярност

Но, може би наивно, одобрих предлагането му - след всичкия неприятен шанс с мъжете, който бях имала, по този начин или другояче се бях отказала. Когато се появи, той беше толкоз угодлив и благ. Говорихме си с часове и той се изпусна, че имал компликации в брака.

Аз от своя страна му описах за неналичието си на любовен живот - 10 срещи през последните два месеца, като всяка от тях завършваше безславно. На идната седмица на вратата се почука и той стоеше там с бутилка вино.

Когато отворих, сърцето ми се разтуптя - в никакъв случай до момента не бях изпитвала сходно възприятие. Той влезе и изпихме виното, а по-късно продължихме с чашките. И двамата знаехме какво следва и преди да си тръгне, правихме необикновен секс на масата в трапезарията ми. 

 невярност

Виждахме се толкоз постоянно, колкото можехме. Исках да се срещам с него когато и да е, само че знаех, че за него това е комплицирано. Толкова доста съм привлечена от него, само че също по този начин много се опасявам, че жена му ще пристигна да почука на вратата ми, в случай че разбере. Обърнах се към експерт, който да ме посъветва по какъв начин да продължа в тази объркана обстановка. Какво ми сподели той:

Нищо чудно скоро съседката да ви потърси. Това няма да е огромна изненада. За танго са нужни двама души, само че по какъв начин бихте се чувствали, в случай че това беше вашият брачен партньор? Получавам стотици известия от хора, чиито сътрудници изневеряват.

 невярност

Това е сърцераздирателно и мъчително, а вредите са големи, изключително в случай че са забъркани деца. Ако връзката му не върви, той самият би трябвало да се оправи с това. Наистина ли желаете да се задоволявате с безизходна връзка без обвързване, в която не сте нищо повече от плячка? Вие сигурно заслужавате повече.

Не сте имали шанс със запознанствата, само че ще се откри някой за вас, който търси открита и почтена връзка, както и вие.
Затова помислете дали желаете да продължавате в този обаян кръг, като рано или късно магията ще се скапе и жена му ще разбере какви ги вършите.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР