Аз съм президент на всички. Това заяви френският президент Еманюел

...
Аз съм президент на всички. Това заяви френският президент Еманюел
Коментари Харесай

Макрон: Аз съм президент на всички

Аз съм президент на всички. Това съобщи френският президент Еманюел Макрон. Под звуците на химна на Европейски Съюз новият остарял президент на Франция Еманюел Макрон пристигна пред Айфеловата кула. Той бе придружаван от брачната половинка си Брижит, която не пускаше ръката му.

Макрон се ръкува с част от събралите се на победния му протест в Париж. Благодаря ви, стартира той своята тирада към гласоподавателите си. Днес направихме избора си за идващите пет години, акцентира президентът на Франция. Събралото се голям брой скандира " Макрон, президент ". Благодаря на всички, които поддържаха на първи и втори тур нашия план за една по-независима Франция, съобщи френският президент. Той регистрира волята на тези, които не са дали своят вот като посочи, че тяхното безмълвие значи нещо. Аз съм президент на всички, акцентира Макрон.
 Еманюел Макрон печели изборите във Франция за повторно против Льо Пен Обновена
Еманюел Макрон печели изборите във Франция за повторно против Льо Пен

За президента на страната са дали своят вот 58,2 % от отишлите да упражнят правото си на избор

Днес избрахте един план, който е обществен и екологичен, съобщи той. Този план ще пазя с всички сили в идващите години, даде обещание президентът на Франция. Той даде обещание да се бори за тъждество сред мъжете и дамите. Войната в Украйна е тук, разяснява още Еманюел Макрон. Заставам на ваша страна в годините, които предстоят, даде обещание още той. Да живее Франция, прикани още президентът.

Припомняме, че съгласно към момента неокончателни резултати след извършения през днешния ден втори тур на президентските избори, Макрон е избран отново.

Това се случва за първи път от 20 години в страната.

В същото време обаче, изборната интензивност е рекордно ниска.
 С крясъци
С крясъци " Макрон, Макрон " в Париж чакат президента на Франция на надвит протест

Днес Франция избира президент на втори тур

Официални резултати се чакат в понеделник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР