Аз съм поканен и взех решение да участвам в Патриотична

...
Аз съм поканен и взех решение да участвам в Патриотична
Коментари Харесай

Ген. Шивиков: Бях поканен от Марешки, ще участвам в Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ

Аз съм поканен и взех решение да вземам участие в " Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ " след няколко срещи извършени сред мен и Веселин Марешки. Аз не членувам в никоя партия и влизам в тези избори като гражданска квота с качествата ми и със своя професионален опит. ВОЛЯ отстоява българския народен интерес. Това разяснява ген. Димитър Шивиков в ефира на " Делници ".

" Кандидат-депутатите в обединението са младежи, потвърдени в професионалното си амплоа, проспериращи предприемачи. При една непримиримост, налагане на волята и спечелването на доверието на българския гласоподавател в лицето на обединението аз считам, че е изцяло действително на малолетните и на пенсионерите да бъдат безвъзмездни медикаментите ", разяснява генералът като едно от обещанията на обединението.

" Друга цел е да се разбие монопола на цените и на горивата. В България има милиони коли, с което се удря съществено по джоба на всеки български жител. Когато има опция за контролиране и разтрошаване на монопола, потребителят би го усетил добре. Поставяме си като цел минималната пенсия да бъде увеличена на 500 лева, а минималната заплата на 1000 лева ", разяснява той.

По думите му в общи линии обещанията на всяка партия се препокриват, само че е значимо да се види какви хора издига всяка една партия - дали това са стойностни и почтени хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР