Аз съм единствено дете в семейството. Родителите ми се погрижиха

...
Аз съм единствено дете в семейството. Родителите ми се погрижиха
Коментари Харесай

Със свекърва ми говорехме на висок глас, когато мъжът ми влезе. Той дори не помисли за бременността ми и…

Аз съм само дете в фамилията. Родителите ми се погрижиха да имам всичко, от което се нуждая. Когато навърших пълноправие, ми купиха апартамент в новопостроена постройка.

А, когато се омъжих, желаеха да продадат едностайния апартамент и да купят тристаен апартамент.

Отначало бракът ми вървеше доста добре. И двамата имахме добра работа, излизахме дружно от у дома заран, връщахме се щастливи вечер. Разхождахме се в парка, излизахме с другари.

Забременях и всичко се промени. Свекърва ми стартира да ни посещава съвсем всеки ден.

Тя смяташе, че би трябвало да ни приготви за това значимо събитие. Говореше с мен като с дете, учеше по ме какъв брой да хапвам, по какъв брой да дремя и по какъв брой да се разхождам. Тогава
стартира по-сериозната подготовка. Бъдещата баба стартира да носи в жилището ни всякакви неща, които съгласно нея щели да са нужни, когато се роди детето.

Един ден тя донесе цяла торба със остарели играчки. Бяха износени тук-там, даже скъсани. Не устоях и й споделих, че не желая домът ми да се трансформира в бунище. Точно в този миг брачният партньор ми влезе в стаята и чу целия диалог.

Той беше смутен от думите ми. Майка му ни желаела единствено положителното. Скарахме се.

“Отнасяш се с майка ми с пренебрежение, а това значи, че не уважаваш и мен. Нямаш право да приказваш по този начин с нея. Много съм смутен от държанието ти. Ще подам молба за бракоразвод. ”

Бременна съм в седмия месец и не знам по какъв начин да постъпя, не съм очаквала това от брачна половинка си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР