Автори: Георги Марчев, Симона Костадинова и Мина Киркова* Няма да

...
Автори: Георги Марчев, Симона Костадинова и Мина Киркова* Няма да
Коментари Харесай

От Истанбулската конвенция, та на Измамата к0вид-19

Автори: Георги Марчев, Симона Костадинова и Мина Киркова*

" Няма да нося никаква маска! PCR-ът, с който ни заливат, не потвърждава ковид. Вземи се образовай. Прочети медии отвън мейнстрийма ", сопва се просветен над 40-годишен мъж, който отхвърля да си постави маската на работа. Уверен е в казаното. Дори е сърдит.

Съветите му съответстват с написаното в доста уеб сайтове с подозрителна меродавност. " Цялата ПЛАНдемия е построена върху лъжата, че милиони хора… получават подправено позитивни резултати ", твърди уеб сайтът, разгласен от " Медийно око " за.

Силно евентуално е мъжът да се е доверил на уеб страницата " Факти “, в който написа: " данните от тестванията от Масачузетс, Ню Йорк, Невада и другаде демонстрират, че над 90% от хората, които са позитивни за COVID-19, в действителност не са инфектирани с него ". Според на изявленията в този уебсайт.

Но в действителност и двете вести не са правилни. Ако първото е написано с най-вероятна съществена цел повече кликове, то второто претендира за изчерпателен разбор и меродавност, базирайки се на интернационалните специалисти и изследвания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР