Авторът: Пол Крейг Робъртс (Paul Craig Roberts) е доктор на

...
Авторът: Пол Крейг Робъртс (Paul Craig Roberts) е доктор на
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Разкриха цялата измама, с която елитът открадна изборите на Тръмп

Авторът: Пол Крейг Робъртс (Paul Craig Roberts) е лекар на икономическите науки, бил е заместител министър на финансиите на Съединени американски щати по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейган. Работил е като редактор и колумнист в The Wall Street Journal, списанието Businessweek и осведомителната организация Scripps Howard News Service. По това време той бе създател на постоянна графа в The Washington Times. Автор е на голям брой книги за най-големите проблеми на нашето време.

Прочетох задоволително отчети за измамите, писмените доказателства под клетва и изказванията на службите за сигурност на изборите и съдебно-медицинските изказвания на специалистите, с цел да затвърдя извода си, че тези избори са откраднати.

Но не съм сигурен, че ще бъде направено нещо във връзка с фалшификациите на вота. Американският хайлайф към този момент не има вяра в демокрацията.

Да вземем да вземем за пример ''Големият рестарт'' на Световния стопански конгрес. Той е антидемократичен, както глобализмът е антидемократичен.

Демокрацията пречи на дневния ред на елита. Всъщност повода Тръмп да бъде презиран и ненавиждан от елита е, че той разчита на народа.

Съдиите даже не съхраняват протоколите от гласуването, с цел да бъдат прегледани. В Джорджия федерален арбитър отхвърли да спре за разчистване и да рестартира машините за гласоподаване на Dominion.

За тези от вас, които намират този въпрос за прекомерно техничен и обемен, с цел да прочетат изобилието от доказателства за измамата в изборите, ето едно обобщение.

Изборните измами бяха проведени във всички щати. Целта не бе да се откраднат ''червените щати''*, а да създадат гласуването по-масово от предстоящото, с цел да се обезпечи прикритие за огромни измами в сериозно колебаещите се щати.

Машините за гласоподаване бяха програмирани да разпределят гласове с користолюбие в интерес на Байдън. В резултат на това запасите за победа на Тръмп в "червените щати " бяха съкратени.

В неуверените щати бяха приложени по-широко публикувани ограничения. Машините за гласоподаване бяха програмирани да бъдат доста по-пристрастни за Байдън.

В следените от демократите градове на неуверените щати, Милуоки, Детройт и Филаделфия като застраховка бяха натрупали огромен брой подправени пощенски пликове. Докато в Джорджия, един „ червен щат “, същото се случи и в следената от демократите Атланта.

Причината, заради която гласуването в тези градове беше спряно измежду нощ, беше с цел да се приготвят бюлетините, нужни за премахването на забележителното преимущество на Тръмп, и да се инжектират тези бюлетини в процеса на броене.

Това беше моментът, в който на наблюдаващите на анкетите им беше казано да се приберат вкъщи си.

През този интервал наблюдаващите, както демократи, по този начин и републиканци са били очевидци на голям брой лъжливи действия от всевъзможен тип.

Има удостоверение на случаи на „ гласоподаване от гробовете “, гласоподаване от на никое място регистрирани хора, гласоподаване в един щат на хора от другите щати. Идентифицирани са бюлетини със задна дата.

Там бяха открити бюлетини, които сякаш бяха изпратени по пощата, само че те не бяха сгънати или тези бюлетини в никакъв случай не бяха сгънати или поставяни в плик. И по този начин нататък.

Има окръзи, в които броят на „ гласувалите “ надвишава броя на записаните гласоподаватели.

Редица самостоятелни, безпристрастни специалисти обявиха, че „ скоковете “ в броя на гласовете „ за Байдън “ в ранните утринни часове не могат да бъдат обяснени с естествения ход на събитията.

Ясно е, че процедурите за гласоподаване, наложени от демократите в Пенсилвания, нарушават конституцията на Пенсилвания. Съдия от Пенсилвания позволи разглеждането на този иск и изрази мнение, че той ще бъде почетен.

Уверен съм, че корумпираният Върховен съд на Пенсилвания ще анулира своето решение. За да разберете всичко това, ще ви бъде нужно много време и старания, само че по този начин може да се върнете към здравия разсъдък.

Помислете за това, че Джо Байдън има 20 млн. почитатели в Twitter, а Тръмп има 88,8 млн. почитатели в Twitter. Помислете за това, че Джо Байдън има 7,78 млн. почитатели във Фейсбук, а Тръмп има 34,72 млн. почитатели във Фейсбук.

Колко евентуално е човек, който има 4 до 5 пъти по-голям брой почитатели, повече от неговия конкурент, да загуби изборите?

Имайте поради, че Джо Байдън, който беше предубедено разгласен от пресститутките за абсолютно приет президент, изнесе своето обръщение в Деня на благодарността и единствено 1000 души гледаха неговото зрелище онлайн. Къде е този възторг?

Имайте поради, че маса от гласоподавателите идваха на речите на Тръмп по време на предизборната акция, а речите на Байдън бяха пренебрегнати. И по някакъв метод претендентът, който не съумя да притегли своите поддръжници с предизборните си речи, да завоюва президентството?!

Помислете за това, че макар цялостният неуспех на Байдън да въодушеви гласоподавателите по време на президентската си акция, той получи 15 млн. повече гласове от Барак Обама, когато беше избран отново през 2012 година

Помислете за това, че Байдън завоюва, макар че резултатите му бяха по-лоши от тези на Хилари Клинтън през 2016 година във всеки градски окръг.

Но той надмина Клинтън в Детройт, Милуоки, Атланта и Филаделфия - градовете, които демократите управляват и където е осъществена най-очевидната и очевидна изборна машинация.

Помислете за това, че Байдън завоюва, макар че получи рекордно невисок дял от гласовете на праймъризите на Демократическата партия спрямо каузи на Тръмп в праймъризите на Републиканската партия.

Помислете за това, че Байдън завоюва, макар че Тръмп усъвършенства резултатите си от 2016 година с 10 млн. гласа и събра рекордна поддръжка от гласоподавателите от малцинствата.

Помислете за това, че Байдън завоюва макар провалянето си във водещите изборни региони, които постоянно са определяли резултата от изборите, и във водещите щати Охайо и Флорида.

Помислете за това, че Байдън завоюва в Джорджия, напълно ''червен щат'' с червен губернатор и червен законодателен орган. Как гласоподава този „ червен щат “ за „ синия “ президент?!

Помислете за това, че Байдън завоюва, макар че демократите изгубиха от своето посланичество в Камарата на представителите.

Помислете за това, че в Пенсилвания липсват 47 карти памет с над 50 000 гласа.

Помислете за това, че в Пенсилвания бяха изпратени 1,8 млн. бюлетини по пощата до гласоподавателите, а са преброени 2,5 млн. Бюлетини.

Помислете за това, че този голям лист от невероятни преститутки не се заинтересува от това.

Помислете за това, че преститутките, демократите, ръководителите на обществените медии и техническите платформи и университетите са доста по-лоялни към концепцията за отстраняването на Тръмп по всевъзможен метод, в сравнение с към концепцията да се проведат демократични и почтени избори.

Масовото подправяне на изборите през 2020 година стана допустимо единствено тъй като демократичната част на Америка се отклони от американските полезности и не ги зачита. Американският либерал към този момент не е либерал.

Той се трансформира във фашист, който потиска свободата на словото и отхвърля легитимността на отзиви, разнообразни от неговото. Всъщност либералите са толкоз враждебни към изборната честност, че желаят тези, които демонстрират доказателствата за машинация в изборите, да бъдат вкарани в пандиза.

Либералите са точно образованите американци, с промити мозъци от ''Критика към расовата теория'' и ''Политиката на идентичността'', а не от работническата класа, които са същинските американци.

Хората от „ алените щати “ са американци. Хората от ''сините щати'' не са. Хората от „ сините щати “ демонизират същинските американци и към този момент са ги жигосали като расисти и женомразци. Истинските американци, а това е по-голямата част от популацията са "презряния Тръмп ".

Истинските американци преди малко бяха ограбени от демокрацията на хора, лишени от почтеност и чест.

Ако откраднатите избори останат в действие, то Америка ще падне. Но е откраднато освен това от изборите.

Дълбоката страна, Национален комитет на Демократическата партия и медийните курви не откраднаха изборите, тъй като не харесваха прическата на Тръмп, нито тъй като се твърди, че той е расист, женомразец, съветски сътрудник или тъй като е повода за разпространяването на Covid.

Тръмп е ненавиждан, тъй като е срещу елита. Тръмп се опълчва на елита, пожертвал американските работни места, и се изправи против очакванията на глобализма и на големите портфейли на елитите.

Тръмп се опълчва на елитите, които унищожават американските монументи и американската история. Тръмп се опълчи на планове като New York Times 1619 **, който изобразява всички бели американци като расисти.

Тръмп се опълчва на демонизирането на белите американци от елита и се опълчи на дискриминирането, която елитите употребяват против хетеросексуалните бели мъже в учебните заведения и на работното място.

Тръмп се опълчва на цялостната с ненавист идеология на Либерална Америка. Когато либералите назовават Тръмп расист, те имат поради, че той не споделя концепцията им за демонизиране на белите хора. Ако не демонизирате белите американци, значи сте расист.

Тръмп е популист, президент на елементарните хора. Тръмп е ненавиждан, тъй като се зае да избави елементарните американци от послушание на стратегиите на елита. За страдание, да си популист не е задоволително, с цел да свалиш вкоренилия се хайлайф. Само бунтовник може да направи това, а Тръмп не е революционен водач.

Елитът се избавя от Тръмп по метод, който дава ясно да се разбере от всички бъдещи претенденти за президент, че единственият им избор е да съставляват елита.

Ако по някакъв метод индивидът, който се опълчва на елита, се промъкне, той ще бъде изправен пред същата орис, която Тръмп имаше през своите 4 години живот.

Машините на Dominion и корумпираните демократични режими в огромните градове ще откраднат неговото преизбиране, даже в случай че задоволително гласоподаватели могат да избегнат умишленото промиване на мозъци, с цел да защитят своите права в изборните секции.

На Тръмп му изневери и Министерството на правораздаването. Същото направиха и ФБР, Централно разузнавателно управление на САЩ, НСА и Департаментът по вътрешната сигурност. Това е елементарно за схващане.

Това са институциите на елита. Те пазят елита, а не закона и справедливостта. Дали правосъдната система ще бъде идната, която ще изневери на президента и на американската народна власт?

Ако откраднатите избори, които съставляват държавен прелом, останат в действие, тогава след Тръмп никой претендент за президент не би посмял даже и да се опита да съставлява американския народ.
Ако тези откраднати избори останат в действие, няма да има никаква вяра, че ръководството на страната може да бъде върнато на народа.



* Консервативно настроени гласоподаватели, гласуващи най-вече за републиканците.

** «Проектът 1619» е непрекъснат план, създаден от списание The New York Times Magazine през 2019 година, който „ се стреми да премисли историята на страната, поставяйки въздействието на робството и приноса на чернокожите американци в центъра на националния роман за Съединени американски щати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР