Авторът на канал, посветен на всякакви конспиративни теории, свързани с

...
Авторът на канал, посветен на всякакви конспиративни теории, свързани с
Коментари Харесай

Мистерия: Забелязаха гигантски робот на извънземни в секретната база Зона 51 ВИДЕО

Авторът на канал, отдаден на всевъзможни тайни теории, свързани с извънземни, в скорошно видео показа още една находка. В известната зона 51 той разкрил голям антропоморфен контур.
На канала UFO Sightings Daily се появи ново видео, в което създателят споделя за своите открития, които е направил по време на изследването на „ Зона 51 “ благодарение на Гугъл Earth. Според множеството теоретици на конспирацията държавното управление на Съединени американски щати учи извънземни в това затворено военно оборудване. И това видео, наподобява, единствено ще добави тежест към изказванията за удостоверение на тази концепция. В последна сметка индивидът разкрил голям робот на картите.

Авторът на видеото видя, че сателитните фотоси са правени през разнообразни години (от 2009 година насам) и всякога позицията на хуманоидната машина е друга. Така че заключението подсказва единствено по себе си. Човекът е сигурен - роботът е употребен за военни интервенции. Той обаче, несъмнено, няма друго удостоверение.

Каналът на уфолога се следи най-вече от хора, които споделят възгледите на създателя за теории като съществуването на извънземни. Въпреки това даже измежду тях имаше и такива, които реагираха с подигравка на новината за бойния робот в „ Зона 51 “. Изображенията са с толкоз извънредно качество, че този „ палач на киборги “ може да е просто купчина отпадък.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР