Автор: Александър Коваленко Странно, но тъй като тези въпроси звучат редовно,

...
Автор: Александър Коваленко
Странно, но тъй като тези въпроси звучат редовно,
Коментари Харесай

Всяко навлизане на руската авиация в Украйна завършва с унижение

Автор: Александър Коваленко

Странно, само че защото тези въпроси звучат постоянно, ще отбележа, че ме питат какво да чакам от Русия, като се има поради, че към 800 единици авиационна техника са съсредоточени покрай украинските граници. Ще кажа по този начин. Нищо.

Руската авиация през днешния ден е плахо дъно. Дъното се състои от водачи, които имат опит, само че се абстрахират от полети във въздушното пространство на Украйна и водачи, които летят до въздушното пространство на Украйна, тъй като незабавно би трябвало да платят ипотека, заем и тъй като са приключили летателно учебно заведение и си фантазират, че са батмани.

Руската авиация не разполага с задоволително ракетно авиационно оръжие, с цел да прави обстрели на територията на Украйна, без да навреди на екипажите. Какво има? Има бомби. О-о-о-много бомби. Но с цел да ударите с бомби би трябвало да се влезе във въздушното пространство на Украйна. Всяко нахлуване на съветската авиация във въздушното пространство на Украйна приключва с нейното оскърбление. Чрез слоеста противовъздушна защита или ПЗРК - няма значение. Основното е, че не знаят от кое място и откого ще дойде.

Те не знаят дали в този момент би трябвало да запазят оптималната височина или да преминат към LOWPASS. Те нервничат, отслабват с кг за половин час. Днес съветското така наречен Върховен касационен съд е безсилно и неефикасно дъно. Изравнено и анулирано от Украйна. Както във въпросите на военно-промишления комплекс, по този начин и по въпросите на асовете. Само за шест месеца. Това е всичко.

Не се плашете от тези 800 единици авиация по украинските граници. Те бяха там на 24 февруари. Те са там и в този момент. Но почувствайте разликата. Усетихте ли я? Това е всичко. Край украинските граници стоят не 800 единици авиационна техника от " втората " войска в света, а 800 единици скрап на неудачници.

Източник: Злой одессит

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР