Автомобил, моторен трион и половин кубик дърва за огрев са

...
Автомобил, моторен трион и половин кубик дърва за огрев са
Коментари Харесай

Автомобил и незаконни дърва за огрев са задържали горските служители във Варна

Автомобил, моторен трион и половин кубик дърва за огрев са задържали чиновници на ДГС-Варна, по време на инспекции в горските територии, за интервала 30.12.2019г. до 6.01.2020г., оповестяват от горското стопанство. На нарушителите са формирани два акта по Закона за горите. Още четири акта са разписали за разнообразни нарушавания горските от ДЛС-Шерба, които са направили 101 инспекции през седмицата. Те са задържали каруца и три пространствени кубически метра дърва за огрев. 82 са инспекциите през последните дни в ДГС-Цонево, като 79 от тях са на ловци, за съблюдаване на ограниченията за сигурност по време на лов и условията към оръжията преди и по време на излет.

71 са инспекциите за интервала в ДГС-Генерал Тошево, като за разнообразни прегрешения са актувани четири физически лица. Кубик дърва за горене е арестуван в ДЛС-Тервел при една от 130 инспекции през миналата седмица. Съставени са шест акта. От ДГС-Добрич регистрират 81 инспекции, а от ДЛС-Балчик 49.

Два акта и един констативен протокол са разписали през последните дни чиновници на ДГС-Търговище при седем инспекции на физически лица. В ДЛС-Черни Лом инспекциите в горите са 250, а в ДГС-Омуртаг са 125.

Един констативен протокол са съставили и горските от ДГС-Преслав. В стопанството са направени 71 инспекции. 178 са инспекциите в ДЛС-Паламара, 41 в ДГС-Шумен, 84 в ДГС-Смядово и 78 в ДГС-Нови пазар.

1486 инспекции са направени в 18 стопанства в системата на СИДП за интервала от 30.12.2019г. до 6.01.2020г. 1199 от инспекциите са на ловци. За разнообразни нарушавания са формирани 20 акта и три констативни протокола. Задържани са 7,50 пространствени кубически метра дърва за огрев, автомобил, моторен трион и каруца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР